Oulun Musiikkivideo­festivaalit

Vuoden 2022 musiikkivideofestivaalien ohjelmistoa teemoittaa Hoiva!

Maailman vanhin musiikkivideofestivaali nostaa neljän päivän ajan valkokankaalle tuoreita kotimaisia ja ulkomaisia musiikkivideoita sekä esittelee pop-kulttuurin kiehtovimpia ilmiöitä elokuva- ja erikoisnäytöksissä. Ääneen pääsevät myös videoiden tekijät eri näkökulmista. Festariklubit ja muu oheisohjelma viihdyttävät kaupungin kaduilla ja kuppiloissa. Parhaat kotimaiset musiikkivideot ja tekijät palkitaan Pumpeligaalassa.

Tapahtumasta on muodostunut kesän viimeisten lämpimien iltojen iloinen kansanjuhla, jossa kohtaavat nuoret ja nuorekkaat, niin musiikin kuin elokuvan ammattilaiset, harrastajat ja kuluttajat.

Oulun Musiikkivideofestivaaleja vietetään tänä vuonna 25.–28. elokuuta. Ohjelmisto rakentuu Hoiva-teeman ympärille, ja tiedossa on jälleen monipuolinen kattaus musiikkia, elokuvia ja jatkoklubeja vierailevine tähtineen.

Tarkka ohjelma on julkaistu, ja liput tulevat myyntiin 6. elokuuta. Festivaalien liput ovat saatavilla Valveen lippumyymälässä (ke–su 12–19), Ticketmasterin verkkokaupasta ja sen myyntipisteistä sekä Oulu10-palvelupisteistä. Perjantain ja lauantain jatkoklubien liput ovat saatavilla 45 Specialista ja Tiketistä.

Tapahtuman taiteellinen johtaja on Anna-Mari Nousiainen. Tapahtumaa tuottaa Oulun Musiikkivideofestivaalit ry.