OMVF x UFOP: nonne (NOR), Kuusama, VJ Jani Pitkänen

24.8.2023

nonne (NOR)

Tromsalainen nonne-yhtye syntyi halusta luoda jotain yksinkertaista, rehellistä ja raakaa. nonnen saundi on yhdistelmä psykerokkia ja elektronista musiikkia. Bändin saundissa kohtaavat toistuvat riffit sekä hypnoottiset melodiat ja bändi onkin voittanut faneikseen niin rokin kuin elektronisen musiikinkin ystävät. Nonne on soittanut loppuunmyytyjä keikkoja kotikaupungissaan Tromssassa ja keikkaillut ympäri Norjaa mm. Heave Bloodin ja Teksti-TV 666:n kanssa. Bändi on myös säveltänyt uuden soundstrackin Tri Caligarin kabinetti -elokuvalle.

Kuusama (FIN)

Kuusama on tuoretta ja sävykästä rock-trio-soundia Oulusta!

Kuusaman suomenkielisessä indie-rockissa laulaja-rumpali Aino Hannulan dynaaminen soitto ja intiimit sanoitukset niveltyvät Lauri Vehkalan kitaramaalailuun ja Joonatan Hamarin tanssivaan bassotteluun.

Aiemmin bändin jäseniä on voinut kuulla esimerkiksi Kantamuksessa, Punaisen Kuningattaren Periaatteessa sekä Nuorissa Marttyyreissä.

VJ Jani Pitkänen (FIN)

Jani Pitkänen on oululainen VJ, joka on tehnyt visuaaleja keikoilla ja klubeilla jo vuodesta 2014. Pitkänen on ottanut haltuunsa vuosien aikana useita erilaisia tekniikoita ja taitaa niin vanhanaikaiset piirtoheitinvisuaalit kuin nykyaikaisemmat animaatio-, glitch- ja lumia-visuaalitkin. Yhdistelemällä useita eri tekniikoita ja tyylejä Pitkänen luo monipuolisen ja katseet vangitsevan visuaalisen kokonaisuuden, joka nostaa audiovisuaalisen elämyksen uudelle tasolle.

Keikka järjestetään yhteistyössä Uleåborg Festival of Psychedelian kanssa sekä osana Insomnia Festivalin Cloud Exit -talent programia.


Missä ja milloin?

Tapahtuman aika

24.8. klo 21.00
 - 01.00

Tapahtuman sijainti

Hailuodon Panimon Mallassauna, Pikisaarentie 15, 90100 Oulu

Kohderyhmä

K18 / 18 and up 

Liput

8

Sijainti kartalla

chevron-down