kolme ihmistä pitää kiinni köydästä, jolla yksi ihminen tasapainoilee

Flow Productions

23.8. – 31.8.2024
Flow Productions tuo Oulun juhlaviikoille kotimaisia ja ulkomaisia esityksiä nykysirkuksen huipulta sekä omia huimaavia immersiivisiä monitaiteellisia tuotantojaan.

Flow Productionsin uusi teos Vihreät Niityt saa ensi-iltansa Oulun juhlaviikoilla 23.8.2024. Näytökset jatkuvat marraskuuhun asti.

Vihreät Niityt on Oulun teatterin ja Flow Productionsin ensimmäinen yhteistuotanto. Vihreät niityt on audiovisuaalinen elämys, immersiivinen mysteerinäytelmä entisessä kuurojen koulussa, Tuirassa, jonka maagisissa puitteissa jokainen katsoja kulkee omaa polkuaan. Immersiivisyys tarkoittaa tässä yhteydessä esitystä, jonka maailmaan katsoja uppoaa ja saa osin valita oman kulkureittinsä ja kokemisen tapansa.

David Lynchin tuotannosta inspiraationsa saanut teatteria, nykytanssia ja -sirkusta yhdistävän esityksen tapahtumat sijoittuvat vuoteen 1952, jolloin Suomessa järjestettiin olympialaiset, Armi Kuusela kruunattiin Miss Universumiksi ja viimeinen sotakorvausjuna lähti kohti Neuvostoliittoa.

Vihreät niityt on Marko Järvikallaksen kirjoittama mysteerinäytelmä, jonka kantaesityksen ohjaavat Janne Saarakkala ja Pirjo Yli-Maunula.

Teoksessa esiintyy 6 teatterin näyttelijää (Heli Haapalainen, Henri Hakola, Jaana Kahra, Titta Toivanen, Henri Tuominen, Elina Ylisuvanto)  ja 5 Flow’n tanssi-ja sirkustaiteilijaa (Katariina ja Jared van Earle, Silja Tuovinen, Milla Virtanen ja Nikke Launonen.) Flow’n riveistä mukana ovat lisäksi valosuunnittelija Jukka Huitila ja äänisuunnittelija Anssi Laiho. Lavastuksen suunnittelee Kalle Nurminen Oulun teatterista ja puvustuksen Paula Koivunen.

***

Flow Productionsin tavaramerkkinä ovat elämykselliset, monitaiteelliset teokset. Flow Productionsin taiteellisen johtajan Pirjo Yli-Maunulan taiteellisena lähtökohtana on luoda yleisölle merkityksellisiä ja jaettuja kokemuksia, jotka puhuttelevat katsojaa henkilökohtaisesti.


Viimeisimmät kuulumiset

Flow Productions tapahtumat

Kalenteri
chevron-downarrow-right