OMVF Jatkoklubi

26.8.2023

Lauantaina OVMF:in jatkoklubilla 45 Specialissa virolainen Andres Lõo soittaa liven omaperäistä housemusiikkiansa, kotimainen pöhköpopin sanansaattaja Teini-Pää hurmaa “nössöpunkillaan” ja Solstice-festivaaleilta sekä Helsingin klubeilta tuttu Joni DJ viimeistelee illan setillänsä. Festivaaliklubeille visuaalit loihtii paikalliset VJ:t Sirkka Maria ja Jani Pitkänen.

ANDRES LÕO (EE)

Virolainen Andres Lõo on tehnyt yhteistyötä mm. artistien kuten Faun Racket, Opium Flirt, Luarvik Luarvik ja Holy Motors kanssa. Julkaisuja muusikko on laittanut ulos omalla Phantom Platformilla sekä mm. Sext Tags Amfibialla, Latonilla ja Acido Recordsilla. Lõo:lla on myös oma Fantomraadio ohjelma Viron IDA nettiradiolla.

TEINI-PÄÄ (FIN)

Teini-Pää on pöhköpopin sanansaattaja, jonka samaistuttavat kappaleet ovat jo ehtineet ihastuttaa monia keikkalavoilla. Yhtyeen musiikissa koukuttavat popmelodiat yhdistyvät amerikkalaisten autotallien perukoilla rämistelevien bändien tee-se-itse estetiikkaan. Teini-Pään kappaleissa ihastutaan, haaveillaan ja tehdään tarkkasilmäisiä huomioita elämästä. Teini-Pään koukuttava tyylitaju kaahailee kepeästi aina mukaan tempaavien railakkaiden rallien kautta harmonisen mollivoittoisen kaihoisaan poljentoon. Kaiken liimana toimii vaivattomuus ja vaaleanpunaisen purukumin lailla tarttuvat melodiat. Teini-Pää on ihanaa kesäöiden musiikkia, jonka popin ja nössöpunkin aineksin maustettu kujertelu etenee säröisten kitaraliidien saattelemana kertakaikkisen vaivattoman hurmaavasti – Teini-Pää on taivaallista kimaltelua!

Debyyttialbumi Maailma kyllä odottaa ilmestyi Soit Se Silti -levy-yhtiön julkaisemana tammikuussa 2022. Yhtye on vakuuttanut kuulijansa aiemmin pienjulkaisuilla, jotka onkin kaikki loppuunmyyty. Albumi keräsi ilmestyttyään hurjan määrän positiivisia arvioita. Se nostettiin Radio Helsingin viikon levyksi ja albumin Heartbreaker-kappale YleX Nosteessa -biisiksi. Yhtye on keikkaillut levyn ilmestymisen myötä ahkerasti ja ihastuttanut yleisöään niin klubeilla kuin lukuisilla festivaaleilla. Yhtye on myös ehdolla Kriitikoiden valinta -kategoriassa Emma Gaalassa 2023.

SIRKKA MARIA (FIN)

Sirkka Marian minimalistiset ja luonnonläheiset visuaalit ammentavat inspiraationsa ympäröivän maailman liikkeen ja varjojen leikistä. Cultish kollektiivissa vaikuttavan videotaiteilijan töissä näkyy hänen taustansa musiikkivideoiden ja videokuvaamisen parissa.

VJ JANI PITKÄNEN (FIN)

Jani Pitkänen on oululainen VJ, joka on tehnyt visuaaleja keikoilla ja klubeilla jo vuodesta 2014. Pitkänen on ottanut haltuunsa vuosien aikana useita erilaisia tekniikoita ja taitaa niin vanhanaikaiset piirtoheitinvisuaalit kuin nykyaikaisemmat animaatio-, glitch- ja lumia-visuaalitkin. Yhdistelemällä useita eri tekniikoita ja tyylejä Pitkänen luo monipuolisen ja katseet vangitsevan visuaalisen kokonaisuuden, joka nostaa audiovisuaalisen elämyksen uudelle tasolle.

Viikonlopun jatkoklubeille liput ennakkoon Tiketistä 12€ / Ovelta 15€ / Tiketistä 2pv lippu 20€


Missä ja milloin?

Tapahtuman aika

26.8. klo 22.00
 - 04.00

Tapahtuman sijainti

45 Special, Saaristonkatu 12, 90100 Oulu

Kohderyhmä

K18 / 18 and up 

Liput

20/15/12

Sijainti kartalla

chevron-down