Pumpeligaala 2023

26.8.2023

Oulun Musiikkivideofestivaalien kotimaisen kilpailun huipentava Pumpeligaala järjestetään

lauantaina 26.8. RIOssa! Illan ohjelma pysyy tuttuun tapaan salaisuuksien verhoamana aina juhlailtaan saakka. Pumpeligaalan ohjaajana toimii oululaislähtöinen taiteilija, vaatesuunnittelija, DJ ja muusikko Katja Iljana.

Kotimaisen kilpailun videoiden ohjaajat kisaavat pääpalkinnosta Kultapumpelista, jonka voittaja saa Fotonordicin lahjoittaman 3000 euron pääpalkinnon. Uusi lupaava ohjaaja palkitaan Toast Postin tarjoamalla jälkityöpalkinnolla ja Teinipumpelilla, paras kuvaus Valofirman ja Kamerafirman kalustovuokrauspalkinnolla ja Linssipumpelilla sekä ansiokkain jälkityö Aalto Speakersin tuotepalkinnolla ja Postpumpelilla. Itse Pumpelipatsaat ovat tänä vuonna kuvataiteilija Heidi Kestin käsialaa.

Tuomaristo palkitsee myös neljä ansioitunutta ohjaajaa kunniamaininnoin. Lisäksi kaikki kilpailuun lähetetyt videot osallistuvat yleisöpalkinnon eli Kansanpumpelin jahtiin, jonka ohjaaja saa R-Collectionin tarjoaman tuotepalkinnon. Musiikin edistämissäätiö MES jakaa festivaaleilla 2000 euron Musiikkivideon edistämispalkinnon henkilölle, joka on tominnallaan edistänyt suomalaista musiikkivideota.

Pumpeligaalan ikäraja on 18 vuotta. Liput myy Kulttuuritalo Valveen lippumyymälä, Oulu10 ja sen toimipisteet, www.ticketmaster.fi ja sen lippukaupat. Jos lippuja on jäljellä, saa niitä myös ovelta RIOsta tapahtumapäivänä klo 18.30 alkaen. Kehotamme saapumaan tilaisuuteen ajoissa, sillä parhaat paikat viedään nopeasti. Tapahtumapaikalla on anniskelu.


Missä ja milloin?

Tapahtuman aika

26.8. klo 19.00
 - 22.00

Tapahtuman sijainti

RioLive, Hallituskatu 11, 90100 Oulu

Kohderyhmä

K18 / 18 and up 

Liput

15

Sijainti kartalla

chevron-down