OMVF Jatkoklubi

25.8.2023

Perjantain jatkoklubilla 45 Specialissa kuullaan live-esitys palkitulta islantilaiselta elektronisen musiikin tuottajalta EVA808:lta sekä deejisetti ruotsalaiselta Rivetiltä, jonka oma tuotanto sekoittaa mm. EBM:ää, darkwavea ja teknoa. Legendaarinen underground-nimi Dead-O puolestaan soittaa klubilla deejiisetin reggaemusiikkia. Klubi-illassa esiintyvän Rules-yhtyeen soittajia on voinutkuulla aiemmin mm. Scandinavian Music Groupissa ja Pintandwefallissa.

EVA808 (IS)

EVA808 on ollut usein ehdolla islantilaisissa Kraumur Music Awardseissa sekä myös voittanut niiden pääpalkinnon debyyttikokopitkällään Sultry Venom, joka valittiin ulos tultuaan myös DJ MAGin kuukauden albumiksi. Tänä kesänä julkaistu artistin toinen kokopitkä öðruvísi jatkaa EVA808:n tutkimusmatkaa elektronisen klubimusiikin laitamilla. Kauniit ja herkät tunnelmat yhdistyvät vahvoihin bassoihin ja eteerisiin ja kulmikkaisiin rytmeihin. Uraauurtavalta artistilta löytyy myös perinteisempiä klubibängereitä, kuten Missy Elliottia sämpläävä Prrr ja Britney Spears interpolaatio It’s Me Bitch. Vaikka mm. Innamind -levy-yhtiöllä julkaissut EVA808 onkin sarallaan tunnettu nimi, niin hän on keikkaillut erittäin harvakseltaan, joten emme suosittele missaamaan tätä keikkaa!

Esiintymistä tukee Islantilais-suomalainen kulttuurirahasto.

RIVET (SWE)

Ruotsalainen teknoartisti Rivet on julkaissut musiikkia mm. Skudge ja Editions Mego levy-yhtiöillä. Rivetin saundi on monipuolista yhdistäen mm. EBM, darkwave ja industrial genrejä. Deejiinä Rivet on tunnettu teknisesti taitavana tekijänä, joka on esiintynyt klubimaailman pyhätöissä ympäri maailman.

DEAD-O (FIN)

Elusiivinen Dead-O on underground-piireissä arvostettu hahmo, joka on mm. ollut osaltaan tuomassa dubstep- ja grime-saundeja suomeen 2000-luvun puolessa välissä. Harvakseltaan keikkaileva legenda soittaa OMVF:eilla setin reggae- ja dub-musiikkia kaikille, joilla jäi soundsystem-musiikin hammasta kolottamaan samana päivänä järjestettävän Babylon-elokuvan näytöksen jälkeen. Dead-O:n seteissä kuullaan aina spessuja ja dubpleittejä, eikä tämäkään keikka ole poikkeus!

RULES (FIN)

Rules on Iiti Yli-Harjan (Pintandwefall, Pillow), Sarra Keppolan, Mirva Uotilan ja Oskari Halstin (SMG) bändi, joka soittaa maailmankirjallisuuden hahmoihin perustuvaa häpeilemättömän mehukasta synapoppia. Yhtyeen ensimmäinen albumi julkaistiin vuonna 2020, jonka jälkeen he ovat tehneet muun muassa sykähdyttävän coverin Weezerin Say It Ain't So kappaleesta. Rulesin uusimman singlen "The Ghost" lyriikoissa tarkimmat voivat huomata viittauksen vanhaan Turn of the Screw -kauhutarinaan!

Viikonlopun jatkoklubeille liput ennakkoon Ticketmasterista 12€ / ovelta 15€ / Ticketmasterista 2pv lippu 20€


Missä ja milloin?

Tapahtuman aika

25.8. klo 22.00
 - 04.00

Tapahtuman sijainti

45 Special, Saaristonkatu 12, 90100 Oulu

Kohderyhmä

K18 / 18 and up 

Liput

20/15/12

Sijainti kartalla

chevron-down