Uutiset

Liput käymässä vähiin!

Kiiminkiläisen Koiteli Elää -festivaalin soittoaikataulut on julkistettu. Aiempina vuosina jo ennakkoon liput loppuun myynyt festivaali järjestetään viidettä kertaa 15. elokuuta, Oulun juhlaviikkojen puolivälissä. Kolmisen viikkoa ennen tapahtumaa on lippuja jäljellä enää murto-osa.

Portit festivaalialueelle, Sahasaaren komeille kallioille, avataan klo 15. Bändit soittavat kahdella lavalla, Koski- ja Klubilavalla. Esa Eloranta korkkaa Koskilavan tunti alueen avaamisen jälkeen. Sille nousevat myös, esiintymisjärjestyksessä, Heikki Silvennoinen, Anssi Kela, Tuohimaa, Atomirotta sekä CMX. Klubilavalla soittavat, klo 15.30 alkaen, Laura Ainali Duo, Rommakko, Marko Siekkinen Duo, Vuoksi ja Aurora. Esiintyjiä festivaalilla on ennätysmäärä.

Festivaalijärjestäjät vastaavat viime vuoden kävijäpalautteessa esille nousseisiin toiveisiin lisäämällä sekä ruokamyyntiä että bajamajoja. Ruokamyyntipisteitä on tänä vuonna kaksi: alueella nautitaan Tuba Food & Loungen sekä Noodle Bar9:n antimista. Myös bajamajoja on lisätty, ja tuottaja Sirpa Eskola lupaileekin varsinaisia elämysvessoja: ”Olemme valjastaneet suuren joukon ihmisiä huolehtimaan, että vessassa on tänä vuonna ihana käydä.”

Kuluvan kesän aikuisten värityskirjabuumiin Koitelissa tartutaan pystyttämällä festarialueelle väritysseinä. Yleisö voi virittää itsensä rentoihin festaritunnelmiin värittämällä seinää, joka myös valaistaan illan päätteeksi.

Viikko festivaalin jälkeen Koitelissa järjestetään myös koko perheen tapahtuma, Koiteli Elää Lapsille, lauantaina 22. elokuuta. Pääsymaksuttomassa tapahtumassa on luvassa muun muassa elävää musiikkia ja aktiviteettirata. Koiteli Elää Lapsille kuuluu Go Arcticin tarjoamiin ”ilimasiin oululaisiin elämyksiin”, ja Koiteli elää ry:n yhteistyökumppanina tapahtumassa on myös Pohjois-Suomen Lasten Kaste -hanke.

Aikataulu

Koskilava
16:00 Esa Eloranta
17:30 Heikki Silvennoinen Band
19:00 Anssi Kela
20:30 Tuohimaa
22:30 Atomirotta
00:00 CMX

Klubilava
15:30 Laura Ainali Duo
17:00 Rommakko
18:30 Marko Siekkinen Duo
20:00 Vuoksi
21:30 Aurora

 

www.koitelielaa.fi


Lisää ajankohtaista

chevron-down