Uutiset

Huikea ABBA The Show Teatrialla 20. elokuuta

Oulun Juhlaviikot tuo ABBA THE SHOW - Kaikkien aikojen tribuutin Club Teatrialle 20. elokuuta. Ympäri maailmaa kiertäneessä showssa Abban tarinan kertoo Waterloo-yhtye, joka laulaa kuin Abba ja muistuttaa heitä viimeistä piirtoa myöten. Yleisö saa kokea yhtyeen uran vaiheet kaikessa loistossaan: show käynnistyy Agnethan, Björnin, Bennyn ja Fridan ensikohtaamisella 60-luvun lopulla, ja parin tunnin aikana koetaan nelikon suosion kasvu vuosi vuodelta.

ABBA THE SHOW - Kaikkien aikojen tribuuttia on esitetty lähes 450 kertaa ympäri maailman 34 eri maassa. Brasilian Sao Paolossa esitystä seurasi lähes 70 000 ihmistä. Show on täyttänyt salit myös muun muassa Lontoon Royal Albert Hallissa sekä Hollywood Bowlissa, joista jälkimmäisessä esitettiin kolme loppuunmyytyä näytöstä.

Alkuperäisen Abban levyjä myydään edelleen vuosittain lähes 2 miljoonaa kappaletta. Tämä tribuutti on ABBA:n jäsenten Björn Ulvaeuksen ja Benny Anderssonin hyväksymä, ja siinä on myös mukana ABBA:n alkuperäinen taustasoittaja, saksofonisti Ulf Andersson. Arvostelijoiden ylistämä ja yleisön lumonnut show kokoaa yhtyeen parhaat hitit loisteliaaksi musiikkipaketiksi, ja illan aikana tanssitaan Mamma Mian, SOSin, Waterloon ja Dancing Queenin kaltaisten klassikoiden tahdissa.

Lipunmyynti esitykseen alkaa torstaina 7. heinäkuuta Lippupalvelussa. Liput maksavat ennakkoon 35 euroa ja ovelta 40 euroa. Tapahtuma on K-18.

www.abba-the-show.com


Lisää ajankohtaista

chevron-down