Uutiset

Tarjoa ohjelmistoa elokuulle

Elokuinen Oulun juhlaviikot -monitaidefestivaali hakee jälleen yhteistuotantoja Oulun juhlaviikot esittää -tapahtumasarjaan. Oulun seudun taideorganisaatioille, taiteilijoille sekä alan harrastajille suunnattu haku päättyy 19. helmikuuta.

Ohjelmistohaussa huomioidaan kaikki taiteenalat. Valinnoissa tullaan painottamaan mm. taiteellisesti korkeaa tasoa, vetovoimaisuutta, ajankohtaisuutta tai pohjoisuutta, kaikkea yhdessä tai erikseen.

Tuotanto toteutetaan Oulun juhlaviikoilla 4.8.–3.9.2016. Teoksen tuotantovastuu on työryhmällä, Oulun juhlaviikkojen osuus tuotannon resursseissa on taloudellista ja yhteismarkkinointia. Tuotantovastuun ja resurssien jako tullaan sopimaan produktiokohtaisesti.

Neljättä kertaa toteutettava tapahtumasarja nähdään jatkossa Oulun juhlaviikkojen ohjelmistossa joka toisena vuotena. Edellisellä kerralla, vuonna 2014, loppuunmyydyissä esityksissä koettiin mm. monitaiteelliset Varjakka ja Tornado -teokset.

Oulun juhlaviikot valitsee tapahtumasarjaan 2–4 teosta, ja valituille ilmoitetaan henkilökohtaisesti 15.3.2016 mennessä.

Lataa hakulomake

Lisätietoja tuottaja Jenny Kilponen, jenny(at)oulunjuhlaviikot.fi, p. 044 333 5581

Oulun seudun elokuu on jälleen yhtä kulttuurin juhlaa, kun Oulun juhlaviikkojen festivaalit kymmenine oheistapahtumineen kutsuvat yleisöjä Oulussa ja lähikunnissa. Oulun juhlaviikkojen kokonaiskävijämäärä on noin 60 000. Tapahtumaverkostoa koordinoi Oulun Kulttuuritapahtumayhdistys.


Lisää ajankohtaista

chevron-down