Uutiset

Ideahaku kulttuuritapahtumien kokeiluille käynnissä

Kulttuuritapahtumien kehittämishanke Tapahtumien Hubi avaa ideahaun Pohjois-Pohjanmaalla toimiville tapahtumajärjestäjille. Haulla tavoitellaan kehittämispilotteja, jotka edistävät kulttuurisponsorointia, uusia tuotanto- ja rahoitusmalleja tai tapahtumamarkkinointia. Pilottien avulla halutaan antaa tapahtumaorganisaatioille mahdollisuus perinteisistä toimintamalleista poikkeaviin avauksiin toimialallaan.

Pilotit toteutetaan ostopalveluina, ja kulttuuritapahtumien järjestäjät voivat jättää tarjouksen pilotista huhtikuun loppuun mennessä. Tarjouksen jättäjä voi olla yhdistys tai yritys, joka toimii tapahtuma-alalla Pohjois-Pohjanmaalla.

Tapahtumien Hubi -hankkeella on käytettävissään tapahtumapilotteihin yhteensä 45 000 euroa vuosina 2017–18, tapahtumajärjestäjien tarjouksia otetaan vastaan myös syksyllä 2017 ja keväällä 2018. Pilottikriteerit ja hakuohjeet lomakkeineen löytyvät osoitteesta www.tapahtumienhubi.fi.

Tapahtumien Hubi -hanke rakentaa kulttuurifestivaalien verkostoa Pohjois-Pohjanmaalla. Hankkeen kohderyhmää ovat pohjoispohjalaiset vakiintuneet ja ammattimaisesti järjestetyt tapahtumat, joiden pääsisältönä on taiteen eri lajit musiikista elokuvaan. Hankkeessa koulutetaan tapahtumajärjestäjiä, edistetään tapahtumatoimialan tutkimusta, kehitetään yhteismarkkinointia sekä edistetään uusien rahoitus- ja tuotantomallien syntymistä alalle.

 


Lisää ajankohtaista

chevron-down