Uutiset

Tule kesätöihin/harjoitteluun Oulun kulttuuritapahtumien sykkeeseen

Oulun juhlaviikot hakee kesätöihin/harjoitteluun tuotantoassistenttia, viestintäassistenttia, sometoimittajaa ja kuvaajia sekä tuotantoharjoittelijoita, katutiimiläisiä ja kävijäkyselyiden kerääjää.

Oulun juhlaviikot tarjoaa kesätyö-/harjoittelupaikkoja oululaisen kulttuurin keskiössä. Haemme tuotantoassistenttia ajalle 21.5.–20.8., viestintäassistenttia kesä-elokuuksi (3 kk), sometoimittajaa heinä-elokuuksi (2 kk) ja kahta valo/videokuvaajaa elokuuksi (1 kk) sekä tuotantoharjoittelijoita eri festivaaleille (1 kk).

Tuotantoassistentti:  Työtehtävät koostuvat tuotannon eri osa-alueista aina markkinoinnista logistiikkaan. Tehtäviä voidaan laajentaa oman osaamisen ja mielenkiinnon mukaan. Työskentely tapahtuu Elojazz‑festivaalilla, Oulunsalo Soi -kamarimusiikkifestivaalilla sekä Oulun juhlaviikkojen omissa tuotannoissa.

Arvostamme:
oma-aloitteisuutta, joustavuutta, paineensietokykyä ja huolellisuutta
hyviä vuorovaikutustaitoja ja rohkeutta tarttua tilanteisiin
kokonaisuuden hallintaa ja vastuullista työskentelyä
hyvää suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista osaamista
tietoteknisiä taitoja (excel, word, kuvallisista taidoista plussaa), musiikkialan substanssiosaaminen katsotaan eduksi

Harjoittelu suoritetaan Oulun juhlaviikkojen toimistolla Oulun keskustassa Kulttuuritalo Valveella sekä konserttipaikoilla Oulun seudulla. Harjoittelu sisältää ilta- ja viikonlopputöitä erityisesti heinä-elokuun vaihteessa.

Lisätietoja antaa tuottaja Laura Siitonen, laura at oulunjuhlaviikot.fi, p. 044 333 5581.

 

Viestintäassistentti: Tehtäviin kuuluu Oulun juhlaviikkojen kahden ohjelmalehden sisällön suunnittelu, materiaalien hankinta, juttujen kirjoittaminen ja ulkoasun suunnittelu yhdessä graafikon kanssa. Tehtäviin kuuluu myös viestinnän kokonaisuuden suunnittelua yhteistyössä sometoimittajan kanssa. Viestintäassistentti toimii lisäksi lähiesimiehenä Oulun juhlaviikkojen neljän hengen katutiimille, joka jakaa tapahtumien julisteita ja esitteitä koko kaupunkiin. Esimies vastaa työvuorosuunnittelusta ja jakelureiteistä sekä tiimin perehdyttämisestä. Tukena työssä on Oulun juhlaviikkojen toiminnanjohtaja.

Toivomme kokemusta lehtityöstä, sujuvaa kynää, tiimihenkeä sekä joustavaa ja oppimishaluista asennetta. Kiinnostus kulttuurialaan tekee työstä mukavampaa.

 

Sometoimittaja: Sometoimittaja suunnittelee ja toteuttaa Oulun juhlaviikkojen somekanavien sisältöjä yhdessä viestintäassistentin kanssa. Some-toimittaja auttaa tarvittaessa myös Oulun juhlaviikkojen  verkostoon kuuluvien festivaalien somekanavien kanssa. Työ sisältää myös ilta- ja viikonlopputyötä. Tukena työssä on Oulun juhlaviikkojen toiminnanjohtaja.

Toivomme kokemusta organisaatioiden some-viestinnästä, iskevää ilmaisukykyä kirjallisesti ja kuvallisesti, tiimihenkeä sekä joustavaa ja oppimishaluista asennetta. Kiinnostus kulttuurialaan tekee työstä mukavampaa.

 

Valo-/videokuvaaja: Kuvaajat taltioivat Oulun juhlaviikkojen tapahtumia. Kuvaajien työtä ohjaa kokenut ammattilaiskuvaaja, mutta työ on hyvin itsenäistä. Materiaalia käytetään Oulun juhlaviikkojen viestinnässä ja markkinoinnissa useissa kanavissa. Työ sisältää myös ilta- ja viikonlopputyötä.

Toivomme kokemusta valo- ja videokuvaamisesta (toinen voi olla vahvempi kuin toinen) ja kuvankäsittelystä sekä editoinnista, sekä joustavaa ja oppimishaluista asennetta. Kiinnostus kulttuurialaan tekee työstä mukavampaa.

 

Tuotantoharjoittelija: Lisäksi haemme myös tuotantoharjoittelijoita Oulun juhlaviikkojen jäsenfestivaalien tekijöiksi. Toivomme oma-aloitteisuutta, valmiutta tarttua monenlaisiin työtehtäviin, tiimihenkeä sekä joustavaa ja oppimishaluista asennetta. Kulttuurialan harrastuneisuus ja sisältöosaaminen on plussaa.

 

Katutiimi: Etsimme neljää reipasta työntekijää levittämään Oulun juhlaviikkojen markkinointimateriaalia kaupunkiin. Työtehtäviin kuuluu festivaalijulisteiden ja -esitteiden viemistä ilmoitustauluille, kahviloihin ja ravintoloihin ja muita avustavia festivaalitehtäviä. Työ on enimmäkseen ulkotyötä ja hoidetaan pyöräillen ja osin autolla pareittain. Tarvitset oman pyörän ja positiivisen ja työtävieroksumattoman asenteen. Ajokortti ja/tai autonkäyttömahdollisuus on plussaa.

 

Kävijäkyselyiden kerääjä: Festivaalimme keräävät tietoa kävijöiltään kyselyllä. Haemme henkilöä kulkemaan tapahtumissa  Oulun juhlaviikkojen aikana 28.7.-1.9. ja pyytämään kävijöitä vastaamaan kyselyyn tabletilla. Olet kohtelias ja sosiaalinen ja valmis lähestymään ihmisiä erilaisissa kulttuuritapahtumissa.

 

Palkka ja työehdot: Kuukauden mittaiset työsuhteet järjestetään Oulun kaupungin kesätyöharjoittelun kautta. Katso hakuehdot ja lisätiedot.

Pidemmissä työsuhteissa ensimmäinen kuukausi järjestetään mahdollisuuksien mukaan Oulun kaupungin kesätyöharjoittelun kautta (ks. yllä). Loppuajasta maksetaan palkkaa 1189 e / kk ja työaika on 37,5 tuntia /viikko.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ansioluettelon kera 31.1.2018 mennessä sähköpostitse osoitteeseen pia at oulunjuhlaviikot.fi. Lisätietoja voi kysyä: toiminnanjohtaja Pia Alatorvinen, pia at oulunjuhlaviikot.fi, p. 044 7232 676.


Lisää ajankohtaista

chevron-down