Uutiset

Tule kehittämään tapahtumakenttää, etsimme projektikoordinaattoria

Oulun kulttuuritapahtumayhdistys ry hakee projektikoordinaattoria Elämysten tapahtumamaakunta -hankkeeseen. Hanke kehittää kulttuuritapahtumia ja vahvistaa niiden toimintaa Pohjois-Pohjanmaan alueella. Hanke on kaksivuotinen ja sitä rahoittaa Pohjois-Pohjanmaan Ely-keskus Euroopan maaseuturahastosta sekä alueen kunnat (Haapavesi, Ii, Oulainen, Oulu, Raahe, Taivalkoski).

Hanketyö on 75 % työajasta. Projektikoordinaattorin tehtäviin hankkeessa kuuluvat monipuoliset verkostotyöt, viestintä ja tapahtumajärjestelyt. Hankkeen onnistumisen kannalta tärkeintä on palvella koko verkoston, eli tapahtuma-alan ja yritysten tarpeita, joten yhteistyö verkoston kanssa on keskeisin osa työtä.

Koordinaattori järjestää hanketapaamisia, hoitaa verkoston viestintää, kehittää tapahtumien tiedonhankintaa yhdessä ulkopuolisten asiantuntijoiden ja tapahtumaverkoston kanssa, teettää erilaisia tutkimuksia, järjestää opintomatkoja sekä vastaa hankkeen hallinnosta. Koordinaattorin tukena on yhdistyksen toiminnanjohtaja, joka vastaa hankkeen toiminnasta yleisesti ja suunnittelee ja osallistuu hankkeen toteuttamiseen koordinaattorin kanssa. Yhdistyksen rahastonhoitaja on koordinaattorin apuna hankkeen taloushallinnossa.

Loput 25 % työajasta käytetään yhdistyksen tapahtumatuotantoon liittyviin tehtäviin.

Tehtävässä onnistumiseen tarvitaan:

  • erinomaisia vuorovaikutustaitoja, yhteistyö- ja verkostoitumiskykyä
  • suunnitelmallista, tehokasta ja joustavaa työotetta
  • viestintätaitoja
  • englanninkielen taitoa
  • innostusta alan kehittämiseen.

Arvostamme:

  • tapahtuma-alan, yritystoiminnan ja maakunnan tuntemusta sekä verkostoja
  • kokemusta tapahtumien tuottamisesta tai järjestämisestä jossain roolissa
  • hankeosaamista
  • koulutusta, mutta mikään tietty koulutus ei ole vaatimuksena.

Tarjoamme mainion näköalapaikan kulttuuritapahtumiin Pohjois-Pohjanmaalla, mahdollisuuden olla rakentamassa maakunnasta vetovoimaisempaa ja elinvoimaisempaa paikkaa vierailla ja asua, itsenäiset työtehtävät tiimin tuella ja työpaikan mutkattomassa ilmapiirissä. Työn luonteeseen kuuluu ajoittainen aikataulupaine ja kesäpainotteisuus, mutta toisaalta vapaus suunnitella ja toteuttaa tehtäviä omaankin tahtiin.

Palkka on 2700 e / kk. Työsuhteessa noudatetaan Taku ry:n suosituksia työsuhteen ehdoille. Työsuhde on hankerahoituksen takia määräaikainen 31.3.2021 saakka.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi CV:n kera 19.5. mennessä sähköpostilla pia@oulunjuhlaviikot.fi. Paikka pyritään täyttämään mahdollisimman pian, voimme kutsua haastatteluun jo ennen hakuajan päättymistäkin.

Elämysten tapahtumamaakunta: Hankkeen tavoitteena on kehittää kulttuuritapahtumia ja vahvistaa niiden toimintaa Pohjois-Pohjanmaan alueella niin, että tapahtumien ympärille voisi syntyä lisää pysyvää liiketoimintaa. Hankkeen myötä tapahtumakentästä muodostuu merkittävä toimija maakunnan vetovoimaisuudelle. Hankkeessa hankitaan monin keinoin tietoa maakunnan maineesta, medianäkyvyydestä, tapahtumien tärkeimmistä kehittämiskohteista ja kohderyhmistä. Tämän tiedon pohjalta tehdään kokeiluja ja toimenpiteitä, joilla maakunnan vetovoima saadaan kasvuun. Hankkeessa rakennetaan pitkäjänteinen ja suunnitelmallinen yhteistyön malli tapahtumakentän ja yrityselämän välille.

Oulun kulttuuritapahtumayhdistys ry: Vuonna 2010 perustettu Oulun kulttuuritapahtumayhdistys koordinoi Oulun juhlaviikot -tapahtumaverkoston toimintaa ja kehittää tapahtuma-alaa ja yhteistyötä Oulussa ja muualla maakunnassa. Yhdistyksen toiminnan yhtenä osana on elokuisen Oulun juhlaviikot -tapahtumaverkoston yhteistuotantojen, viestinnän, markkinoinnin ja tuottajaresurssien koordinointi ja Oulun juhlaviikot -brändin rakentaminen. Yhdistys tuottaa myös omia tapahtumia, merkittävimpänä Oulunsalo Soi -kamarimusiikkifestivaali.

Yleisölle näkyvin osa on Oulun juhlaviikkojen yhteisviestintä, mutta laajemmat tapahtuma-alan kehittämistehtävät ovat yhä merkittävämmässä roolissa yhdistyksen toiminnassa. Yhdistys oli osatoteuttaja Tapahtumien hubi -hankkeessa vuosina 2016–2018.

Lisätiedot: Oulun kulttuuritapahtumayhdistys ry toiminnanjohtaja Pia Alatorvinen, pia@oulunjuhlaviikot.fi, p. 044 723 2676


Lisää ajankohtaista

chevron-down