Uutiset

Toimituksen vinkit neljännelle viikolle

KARTTA4

Oululaisia kulttuurin ystäviä hemmotellaan tälläkin viikolla, kun kaupungin täyttää valtava määrä mielenkiiintoisia tapahtumia.

Verkkotoimitus suosittelee:

Oulun Taiteiden Yö levittäytyy ympäri kaupunkia ja tarjoaa monipuolisesti taidetta joka makuun. Taiteiden Yön ohjelma on jaettu koteihin Forum24:n välissä Oulun juhlaviikkojen ilmoitusliitteessä tiistaina, ja niitä on jaossa myös monissa tapahtumapaikoissa.
Taiteiden yö torstaina 21.8.

Nuotin vieressä on tilaa on toista kertaa järjestettävä kuorotapahtuma. Oululaiset kuorot esiintyvät keskustan ravintoloissa ja yhteiskonsertissa Rotuaarin lavalla. Tapahtuman juontaa pitkän linjan muusikko Mikko Alatalo.
Nuotin vieressä on tilaa, lauantaina 23.8. klo 13 alkaen. Tapahtuma on pääsymaksuton.

Nykysirkussarja Flow-sirkus tuo Ouluun Salla Hakanpään Pinta-teoksen. Pinta on ilma-akrobaatti Hakanpään sooloesitys, jonka on ohjannut Ville Walo. Paljon kiitelty Pinta on palkittu tänä keväänä Sirkuksen Lumo-palkinnolla. Pinta esitetään kahdesti Valvesalissa, torstaina 21.8. ja perjantaina 22.8. Liput 20/15 € Lippupalvelusta, Kultuuritalo Valveelta ja Oulu10-palvelupisteistä.

Designtori tuo Pakkahuoneelle pohjoista muotoilua ja taidekäsitöitä torstaista lauantaihin. Designtorilla on myös oheistapahtumia, muun muassa Taiteiden Yönä torilla nähdään Non Boutiquen ja KIKSin näytös ja kuullaan "Tunnelmointia runoin ja sävelin", jossa runoilija Eero Räisänen lausuu runojaan ja muusikko Markku Kemppainen esittää sävellyksiään Räisäsen runoista. Designtori ja sen oheistapahtumat ovat maksuttomia.
Designtori auki torstaina 16-22, perjantaina 16-21 ja lauantaina 11-16.

Teksti: Oona Lakso

Kuva: Hanna Jurvelin


Lisää ajankohtaista

chevron-down