Uutiset

Time Tunnel tulee!

Time Tunnel huipentaa Juhlaviikot ja Musiikkivideofestivaalit lauantaina 27. elokuuta. Festareiden kovimmat tanssit pidetään Oulun kaupunginteatterissa, jonka kolme eri tilaa tarjoavat Time Tunnelille upeat puitteet.

 

Time Tunnel on Suomen pitkäikäisin mekaanisen musiikin tapahtuma joka esittelee myös soul- ja funk-musiikin tyylit. Tänä vuonna Time Tunnel täyttää 18 vuotta. OuluSoul Bar upeassa teatteriravintolassa, kuuma B-eat-z klubi pienen näyttämön lämpiössä sekä massiivinen pääsali teatterin harjoitussalissa.

 

Pääartistiksi on kutsuttu retrohenkistä analogista electrodiscoa työstävä Rex The Dog Lontoosta. Omien tuotantojen lisäksi Rex The Dog on remiksaa samaan henkeen artisteja kuten Robyn, Röyksopp, Tiga, Depeche Mode ja Prodigy. Rexin kopista löytyy DJ/tuottaja Jake Williams joka 90-luvulla tehtaili JX nimellä kuumia tannsihittejä. Rex The Dog videomateriaalilla höystetty keikka nähdään nyt ensi kertaa suomessa.

 

Villa Nah on helsinkiläinen elektronista pop-musiikkia ja livevokaaleja yhdistelevä duo, joka julkaisi viime vuonna täydet tähdet saaneen Origin -albumin. Albumin menestyksen myötä Villa Nah on keikkaillut euroopassa ja teki viime syksynä mm. kiertueen englannissa OMD lämppärinä. Tänä vuonna työstetään uutta materiaalia ja Time Tunnelissa kuullaan yksi harvoista live seteistä tänä vuonna.

 

Jori Hulkkonen on Suomi-elektron kuningas, jolta voi aina odottaa timantinkovaa laatua. Miehen uusi projekti 3RD CULTURE ei tee poikkeusta sääntöön, vaan esittelee maestrosta jälleen uuden puolen. 3RD CULTURE on rohkea matka missä Jori yhdistelee muotoja ja piirteitä kaikista niistä kokemuksita mitä hänellä on muusikkona, tuottajana ja DJ:nä ollut.

 

L.A.O.S. on julkaissut läjän singlejä aiheuttaen kovaa hytinää Englannissa mm. Hospital julkaisuilla, Raw Canvas (4hero remix), Defunked ja Suomessa Midnight Sun Recordingsilla. Biisit ovat olleet tiukassa soitossa klubeilla ja mm. Zincin, ja Annie Macin (BBC Radio1) seteissä. Musa on tanssilattialle orientoitunutta drum and beissiä mutta yhteen genreen ei jäädä. DJ JayEM Time Tunnelissa.

 

B-eat-z klubissa tahdeista vastaavat Timo Juuti ja Hector 87. Vuosia klubimusiikin parissa puuhailleet Timo ja Juha aloittivat yhteisen projektin tänä vuonna ja ovat päättäneet ratsastaa filtteri- /disco- /ranska-housen uudella aallolla. Lyhyen olemassaolonsa aikana on jo julkaistu kolme sinkkua, remix kansainväliselle DJ staralle ja musaa legendaarisen Hed Kandin kokoelmalla. DJ seteissä kuullaan oman tuotannon lisäksi housea ja chicagoakin.

 

DJ Somepoe on yksi kolmesta Fire in the City- klubin residenteistä. Genrerajoja kaihtava klubi jysäyttää musat Housesta Dubstepiin. Somepoe soittaa Oulussa ja muualla ja on jakanut lavan mm. seuraavien artistien kanssa: Tes La Rok, Desto, Dead-O, Mensah, L-Wiz & Bert On Beats. Time Tunnel- setti B-eat-z klubissa tulee sisältämään mm. uutta Housea, UK Funkya, Dubstepiä isolla kädellä. Kovvaa kammaa!

 

Tunnelin OuluSoul baarissa tiukkaa rytmiä kuullaan alkuperäisiltä seitsemän tuuman vinyylisingleiltä. Rytmimusiikin ystävät pääsevät herkuttelemaan soulin, funkin, latinin ja vanhojen discoraitojen merkeissä kun DJ:t Sampsa Vilhunen ja Yari pääsevät vauhtiin.

 

Time Tunnelin pääsalin visuaalisesta suunnittelusta ja toteutuksesta vastaa vastaa tänä vuonna Antti Nurkkala, PST:ltä. Hän on tehnyt toteutuksia TV-tuotantoihin, teattereihin ja konsertteihin tavoittena aina elämyksellinen screenien ja valojen käyttö.

 

Time Tunnel 2011
- la 27.08.2011, klo 22 - 04. Ikäraja K-18
- liput 18 ennakko (Levykauppä ÄX & One Way, Stockmann), 20 ovelta
- Oulun kaupunginteatteri, Kaarlenväylä 2, Oulu
- yhteistyössä Oulun Juhlaviikot & Oulun Musiikkivideofestivaalit
- artistihaastattelupyynnöt ja muut lisätiedot >> Jori Nissinen, 040 5574006, jori@handprod.com

Lisätiedot ja kattavat artistiesittelyt: http://www.handprod.com/


Lisää ajankohtaista

chevron-down