Uutiset

Tarjoa ohjelmistoa elokuulle!

(Ohjelmistohaku on päättynyt, valituille ilmoitetaan maaliskuun aikana.)

 

Haemme tuotantoja ja teoksia ensi elokuun Oulun juhlaviikot esittää -tapahtumasarjaan. Pohjoispohjanmaalaisille taideorganisaatioille ja taiteilijoille suunnattu haku päättyy 13.2.2013.

 

Ohjelmiston valinnassa painotetaan mm. taiteellisesti korkeaa tasoa, vetovoimaisuutta, ajankohtaisuutta tai pohjoisuutta, kaikkea yhdessä tai erikseen. Haussa huomioidaan kaikki taiteenalat. Tuotanto toteutetaan Oulun seudulla 1.-31.8.2013. Teoksen tuotantovastuu on työryhmällä, Oulun juhlaviikkojen osuus tuotannon resursseissa on taloudellista ja yhteismarkkinointia. Tuotantovastuun ja resurssien jako sovitaan produktiokohtaisesti/ toimijoiden kesken.

 

Oulun juhlaviikot valitsee ehdotuksista yhden tai useamman teoksen helmikuun aikana. Valituille ilmoitetaan henkilökohtaisesti 8.3.2013 mennessä. Ohjelmistohaun lisäksi Oulun juhlaviikot valitsee verkoston markkinointiviestintään tapahtumia.

 

HAKULOMAKE

 

Lisätietoja ohjelmistohausta tuottaja Jenny Kilposelta, jenny@oulunjuhlaviikot.fi, puh. 044 333 5581.

 

Elokuussa 2012 Oulun juhlaviikot esittää –tapahtumasarjassa nähtiin ja kuultiin oululaisten rock-muusikoiden säveltämä Raunio-ooppera, poikkitaiteellinen Kasvusilmuja-teos hoivakodeissa ja Oulun kaupunginsairaalassa, Elämyspuisto Oulu, Raja-katuteatteriesitys Rotuaarilla, Nallikarissa ja Iissä sekä Koiteli Elää lapsille -perhepiknik.

 

Oulun juhlaviikot organisoi ammattimaisia yhteistuotantoja ja -markkinointia, toimii tuotantoalustana pienten toimijoiden tapahtumille sekä tuottaa omia tapahtumia. Yhdistys toimii myös seudullisen tapahtumaverkoston kehittäjänä ja tapahtumatuotannon sateenvarjona.


Lisää ajankohtaista

chevron-down