Uutiset

Tapahtumien tehdas, osa II

Yhteisöllisen kaupunkikulttuurin projekti Tapahtumien tehdas pyörähti mukavasti käyntiin 20. tammikuuta. Seuraava vaihe, "Ideoista projektisuunnitelmiksi", järjestetään Aleksinkulmassa (Aleksanterinkatu 9) keskiviikkona 8. helmikuuta klo 17-20.

Helmikuun tapaamisessa viritellään porukalla ideoista projektisuunnitelmia. Mukaan voi edelleen tulla myös uusia tekijöitä & ideoita. Ilmoittautumisen yhteydessä kysymmekin, onko teillä oma idea vai haluaisitteko mukaan työryhmään, joka kehittää jo valmista ideaa. Ideat voivat olla olleet esillä joko avauspäivänä tai ihan uusia. Ilmoittautumisten deadline on 1. helmikuuta.

Ilmoittaudu työpajaan tästä.

Helmikuun työpajan jälkeen Tapahtumien tehdas jatkuu seuraavasti:

14.3. Jaakko Blomberg: Joukkovoimaa! Kuinka saada ihmiset mukaan? Miten viestiä asioista ja mikä toimii sosiaalisessa mediassa? Entä mitä on joukkorahoitus ja mihin sitä voi käyttää?

5.4. Kadut haltuun ja muita käytännön järjestelyjä

Yhteisten osuuksien jälkeen projektit viimeistellään toteutettaviksi työryhmittäin.

Lisätietoja:

Projektikoordinaattori Henri Turunen, henri.turunen(at)ouka.fi, 040 621 2015
Projektityöntekijä Hanna Jakku, hanna.jakku(at)ouka.fi p. 050 346 8537
Projektityöntekijä Katri Dahlström, katri(at)oulunjuhlaviikot.fi, p. 0400 492 649

Kokonaisuuden toteuttaa Tapahtumien Hubi -hanke yhteistyössä Kuntalaislähtöinen kaupunkikehittäminen -hankkeen KAAOS-toiminnan ja Oulun juhlaviikkojen kanssa.Tapahtumien tehtaalla syntyneitä ideoita voidaan rahoittaa molemmista hankkeista. Tapahtumien tehtaan tuotokset voidaan toteuttaa joko itsenäisinä tempauksina tai Oulun juhlaviikkojen tai muiden Pohjois-Pohjanmaan festivaalien yhteydessä.

 


Lisää ajankohtaista

chevron-down