Vihreät niityt

23.8.2024

Vihreät Niityt on Oulun teatterin ja Flow Productionsin ensimmäinen yhteistuotanto. Vihreät niityt on audiovisuaalinen elämys, immersiivinen mysteerinäytelmä entisessä kuurojen koulussa, Tuirassa, jonka maagisissa puitteissa jokainen katsoja kulkee omaa polkuaan. Immersiivisyys tarkoittaa tässä yhteydessä esitystä, jonka maailmaan katsoja uppoaa ja saa osin valita oman kulkureittinsä ja kokemisen tapansa.

David Lynchin tuotannosta inspiraationsa saanut teatteria, nykytanssia ja -sirkusta yhdistävän esityksen tapahtumat sijoittuvat vuoteen 1952, jolloin Suomessa järjestettiin olympialaiset, Armi Kuusela kruunattiin Miss Universumiksi ja viimeinen sotakorvausjuna lähti kohti Neuvostoliittoa.

Vihreät niityt on Marko Järvikallaksen kirjoittama mysteerinäytelmä, jonka kantaesityksen ohjaavat Janne Saarakkala ja Pirjo Yli-Maunula.

Teoksessa esiintyy 6 teatterin näyttelijää (Heli Haapalainen, Henri Hakola, Jaana Kahra, Titta Toivanen, Henri Tuominen, Elina Ylisuvanto)  ja 5 Flow’n tanssi-ja sirkustaiteilijaa (Katariina ja Jared van Earle, Silja Tuovinen, Milla Virtanen ja Nikke Launonen.) Flow’n riveistä mukana ovat lisäksi valosuunnittelija Jukka Huitila ja äänisuunnittelija Anssi Laiho. Lavastuksen suunnittelee Kalle Nurminen Oulun teatterista ja puvustuksen Paula Koivunen.

Esitystila ei ole esteetön. Esitystä seurataan kävellen. Pukeudu mukaviin jalkineisiin.

HUOMIOI: Esityksessä on intensiivinen tunnelma ja se sisältää aikuiskatsojille suunnattua seksuaalista ja väkivaltaista sisältöä. Siksi huolehdimme erityisesti siitä, että katsoja voi turvallisin mielin eksyä Vihreiden niittyjen maailmaan.


Missä ja milloin?

Tapahtuman aika

23.8. klo 19.00
 - 21.00

Tapahtuman sijainti

Lossikuja 6, Oulu

Kohderyhmä

K15 / 15 and upK18 / 18 and up 

Liput

46

Sijainti kartalla

chevron-down