Tähtitornin kellari: SidosKlubi "Kullervon äidin laulu"

17.8.2023
Teatteri Sidoksen Taiteiden Yön klubi tarjoilee poikkeuksellisen kokemuksen 17.8. klo 22 alkaen tähtitornin kahvilan kellarissa, esittäen mm. tuoreen KULLERVO!-näytelmän herkkupaloja musiikin ja monologien muodossa.
”Kullervon äidin laulu” on Keke Lammassaaren runoista ja sävellyksistä yhteen kudottu monologi, joka yhdistää elementtejä mm. Lammassaaren Teatteri Sidoksen ”Kullervoon” säveltämästä musiikista, sekä työskentelystään shamaanitaitelijana. Lammassaaren omintakeisessa sävelkielessä yhdistyvät arkaaisen luontainen ihmisääni arkisiin perkussioihin ja arktinen sielunvire kaihosävyisiin harmonioihin.

Keke Lammassaari (s. 1976) on eri taiteenaloilla ansioitunut taiteilija; laulaja, näyttelijä, säveltäjä, runoilija, sovittaja, muusikko, tuottaja, ohjaaja. Runoilijana ja taiteilijana palkitun Lammassaaren sävellykset ovat soineet radiokanavilla ja yltäneet myös Etno-Emma ehdokkuuteen vuonna 2017. Lammassaari on työskennellyt monialaisesti teatterin- ja musiikin aloilla esiintyjänä, ohjaajana ja opettajana, ja lisäksi hän on säveltänyt ja sovittanut musiikkia mm. Kokkolan kaupunginteatteriin ja Ykspihlajan Työväen Näyttämölle. Keski-Pohjanmaan Liitto palkitsi Lammassaaren 2015 kulttuuripalkinnolla noin kahdenkymmenen vuoden aikana tekemistään esiintymisistä ja kulttuurityöstä palvelukodeissa ja yhteisöissä eri puolella Suomea. Usean eri kokoonpanon kanssa musiikkia julkaissut Lammassaari on kokenut esiintyjä niin laulajana, kuin teatterien näyttämöillä.


Missä ja milloin?

Tapahtuman aika

17.8. klo 22.00
 - 22.50

Tapahtuman sijainti

Tähtitornin kahvila ja kesäkirjakauppa, Oulu

Kohderyhmä

Kaikki ikäryhmät / All ages 

Liput

Maksuton

Sijainti kartalla

chevron-down