Valve, Sarjakuvakeskus: Jääkaappimagneettipaja

17.8.2023

Oulun Sarjakuvakeskuksen jääkaappimagneettipaja järjestetään jälleen kerran Oulun Taiteiden Yönä. Myös tänä vuonna paja järjestetään hyväntekeväisyystapahtumana. Tuotoilla Oulun Sarjakuvakeskus ja Turun Sarjakuvakauppa lahjoittavat sarjakuvakirjoja Nuorten Ystävien (NY) klubitaloille Ouluun (Klubitalo Pönkkä), Kajaaniin (Klubitalo Tönäri) ja Rovaniemelle (Klubitalo Roihula).

Illan aikana magneetteja piirtävät useat oululaiset sarjakuvataiteilijat. Muutokset mahdollisia ja päivän mittaan piirtämässä pyörähtää myös yllätysesiintyjiä!

16-17 Emilia Laatikainen & Lauri Ahtinen
17-18 Jussi Hukkanen & Mikko Jylhä
18-19 Ilpo Koskela & Tessa Astre
19-20 Riika Ruottinen & Sami Nyyssölä
20-21 Hanna Kivimäki & Aapo Kukko

Jääkaappimagneettien hinta on kolme euroa kappaleelta (suuremmatkin lahjoitukset mahdollisia).

Oulun Sarjakuvakeskus ja Turun Sarjakuvakaupan Oulun toimipiste palvelevat asiakkaita 17.8.2023 klo 12-21!

Nuorten Ystävien (NY) klubitalot ovat matalan kynnyksen yhteisöjä, jotka toimivat Oulussa (Klubitalo Pönkkä), Kajaanissa (Klubitalo Tönäri) ja Rovaniemellä (Klubitalo Roihula). Ne tarjoavat yli 18-vuotiaille henkilöille yhteisöllisyyttä ja yksilöllistä tukea arkeen, työllistymiseen ja opintoihin. NY Klubitalot ovat toimineet Pohjois-Suomessa yli 10 vuoden ajan ja toimintavuosien aikana klubitaloilta tukea on saanut yli 1 000 jäsentä. Klubitaloissa edistetään jäsenten kuntoutumista, hyvinvointia ja työllistymistä. NY Klubitalot toimivat osana valtakunnallista klubitaloverkostoa, johon kuuluu 23 klubitaloa ympäri Suomen.


Missä ja milloin?

Tapahtuman aika

17.8. klo 16.00
 - 21.00

Tapahtuman sijainti

Kulttuuritalo Valve, Hallituskatu 7, Oulu

Kohderyhmä

Kaikki ikäryhmät / All ages 

Esteettömyys

Esteetön pääsy / Accessible entranceInva-wc / Accessible toilet

Liput

Maksuton

Sijainti kartalla

chevron-down