ihmisiä kahvilassa

Oulun Muusajuhlat

Poikkitaiteellinen sanataidefestivaali Oulun Muusajuhlat tarjoaa jälleen kuuden päivän ajan kymmeniä tilaisuuksia, jotka pitävät sisällään kirjailijavierailuja ja kirjallisuuskeskusteluja, lisäksi mukana on myös musiikkia, teatteria ja runoesityksiä sekä kirjoittajapajoja. Tapahtumat keskittyvät tänä vuonna erityisesti Ouluun Kulttuuritalo Valveelle ja ravintola Tubaan, mutta tapahtumia on myös eri puolilla kaupunkia ja muun muassa ympäristökuntien kirjastoissa. Muista myös Muusajuhlien kirjoituskilpailu, joka on käynnissä 10. elokuuta saakka – lue lisää täältä!

Antiikin yhdeksän runotarta eli muusaa ovat innoittaneet ihmiskuntaa antiikin ajoista saakka. Nyt muusat houkuttelevat jälleen lukemisen ja kirjoitetun maailman pariin. Kirjat ilahduttavat, lumoavat ja vangitsevat. Niiden äärellä voi eläytyä, hurmaantua, muistella, harhailla ja viipyillä – kirjoissa on kaikki meidän tarinamme ja lukemattomat maailmat.

Festivaalin tuottaa Huutomerkki ry. Lisätietoja tuottaja Kari Miettunen. kari.ensio.miettunen@nullgmail.com, puh. 050 363 9259.

Tervetuloa Muusajuhlille innoituksen lähteille!

Oulun juhlaviikkojen tapahtumilla on Ekokompassi-sertifikaatti. Autathan meitä vähentämään ympäristövaikutuksiamme.