Oulu Pride 2023 pää­bileet

5.8.2023

Esiintyjät:

Wekesa & Pehmee kollektiivi (Club U-Haul)
Miss Lumiere
Barbitalokollektiivi
VJ LNA

Aikataulu:

23-00.30 Barbitalokollektiivi
00.30-01.00 Miss Lumiere
01-00-04.00 Wekesa & Pehmee kollektiivi (Club U-Haul)

Club U-Haul

Club U-Haul on kolmen ystävän Trabelsin, Suinnerin ja Wekesan perustama klubi ja bilekonsepti, joka juhlistaa ruskeaa ja mustaa queer kulttuuria. U-Haul tanssilattia on vallankumouksellinen tila jossa nautinto, ilo ja sitoutuminen turvallisuuteen todistavat meille että vapaus on mahdollista ja tavoittelemisen arvoista.

Club U-Haulin tunnistaa dj seteistä jotka vapaasti risteilevät eri genrejen kuten amapianon, afro beatsin, hip hopin, rnbn ja näistä inspiroituvien remixien välillä, sekä hosteista mikissä jotka nostattavat tunnelmaa ja kommentoivat tanssilattian tapahtumia. Klubin tavoiteena on tuoda esille djtä ja esiintyjiä aliedustetuista ryhmistä.

Nimi U-Haul tulee muuttofirmalta ja viittaa stereotypiaan lesboista, jotka muuttavat yhteen uuden kumppanin kanssa heti tavattuaan. Meille se tarkoittaa samalla tavalla sitoutumista omaan yhteisöön.

Caroline Suinner(they/them) on yksi Club U-Haulin perustajajäsenistä ja monitieteinen taiteilija, joka on tullut tutuksi intersektionaalisuuteen ja representaatioon keskittyneistä projekteista. Hänen työuransa kattaa performatiivisia ja visuaalisia taideprojekteja, joissa turvallisuuden ja vapautumisen risteymien tutkiminen on keskiössä. Suinner opettelee hyväksymään epätäydellisyyttä ja luomaan tasapainoa kaoottisessa todellisuudessa. Suinnerin dj seteissä saatat kuulla housea, kutkuttavia remixejä, amapianoa, afroa ja uk soundeja. Häntä kiinnostaa tunnelmasta toiseen liukuminen ja hänelle kodilta tuntuvien musiikkikulttuurien sekoittaminen.

Meriam Trabelsi (they/she) on monialainen taiteilija, kulttuurityöntekijä, MC ja yksi U-Haulin perustajajäsenistä. Turvallisuuden kokemusten tutkiminen ja työstäminen on ollut hänen työnsä ytimessä muun muassa Pehmee kollektiivissa ja Club U-Haulissa. Trabelsi suhtautuu intohimoisesti BIPOC queer- ihmisten vapauteen ja iloon, hyvään phättiin biittiin ja astrologiaan. Hänen uusi ja kauan tuloaan tehnyt intohimo DJ:nä olemiseen pitää hänet inspiroituneena, eikä hän malta odottaa, että hän saa kasvaa tämän uuden rakkauden kanssa. Tanssilattialla löydät hänet todennäköisesti keskeltä cypheriä sheikkaamassa pyllyään.

Wekesa (she/they) on 6vuotta soittanut Helsinkiläinen dj ja yksi U-Haulin perustajajäsenistä. Hän soittaa seteissään amapianoa, afrobeatsejä, dancehallia, rnbtä ja queer anthemeitä. Wekesa on sosiaalisesti taitava soittaja, joka lukee tanssilattiaa, tarjoillen samalla yllätyksiä ja omaa vahvaa näkemystä. Hän on tehnyt yli kymmenen vuotta töitä dancehall tanssin ja musiikin tuomisessa Helsingin tanssisaleille, klubeille ja Suomalaiseen radioon. Läpi dj uransa Wekesa on myös edistänyt turvallisempien tilojen käytäntöjä Helsingin klubiskenessa muun muassa osana Mellow Yellow Clubia ja Club U-Haulia.

Miss Lumiere

Miss Lumiere on tunnettu Suomen drag-piireissä räväkästä tanssi-showsta, näyttävistä asuista ja taitavasta lipsync-suorituksesta. Miss Lumiere on esiintynyt tapahtumissa ympäri Suomea sekä mm. Sveitsissä drag-tapahtumassa.

Barbitalokollektiivi

Barbitalo on oululainen DJ-kollektiivi, joka on nopeasti saavuttanut nimeä pohjoisen kulttuuriskenessä. Heidän ainutlaatuinen tapansa yhdistää monipuolisia soundeja ja tyylejä pyrkii pitämään yleisön tyytyväisenä ja pitämään hauskaa!

VJ LNA

Cultish-kollektiivissa vaikuttava VJ LNA tarjoilee sateenkaarevat visuaalit koko illan ajan.

Liput:
Ennakkoon 10 € + palvelumaksu 4 €
Ovelta 14 € + palvelumaksu 4 €
Jäsenille* 9 € + palvelumaksu 4 €
* Oulu Priden tai muun Setan jäsenjärjestön jäsen.


Missä ja milloin?

Tapahtuman aika

5.8. klo 23.00
 - 04.00

Tapahtuman sijainti

Radisson Blu, Hallituskatu 1, 90100 Oulu

Kohderyhmä

K18 / 18 and up 

Esteettömyys

Esteetön pääsy / Accessible entrance

Liput

14 / 10 / 9

Sijainti kartalla

chevron-down