Muusat Re:formissa

16.8.2023

MATKAKERTOMUKSIA AIKUISILLE
Merituulia Aalto esittää runoelmansa Matkakertomuksia aikuisille, joka kulkee muusikko Anne-Mari Kanniaisen improvisoidun harmonikkasäestyksen värittämässä maisemassa. Teos on runon muotoon punottu muistelma naisrakkaudesta, budjettimatkoista, jaetusta yksiöstä, kosketuksista ja rakastumisen vilpittömästä kiivaudesta.

KATI HILTUNEN
Tampereella asuva Kati Hiltunen on kokenut lavarunoilija ja esiintyy musiikkitaustojen kanssa. Hänen uusin lavarunoteoksensa pohjautuu tuoreimpaan runokokoelmaan, joka pohtii muun muassa mistä, miten otamme vastuuta ihmissuhteissa ja yhteiskunnassa tänä päivänä. Hiltusen runous lähtee eletyistä hetkistä ja niiden keskiössä on rytmi.

JONNE PILTONEN & ANTE JALVELA
Runoilija Jonne Piltonen ja saamelaismuusikko Ante Jalvela tuovat lavalle rytmisen, melodisen ja performatiivisen runoesityksen. Piltosen monivivahteinen runopuhe yhdistyy Jalvelan musiikillisesti kokeileviin maisemiin. Esitys pohjautuu Piltosen aiempiin runoteoksiin, joita Piltonen ja Jalvela ovat sovittaneet uudelleen esitettävään muotoon. Piltosen audiovisuaalisia runoteoksia on julkaistu muun muassa Jano-lehdessä, Nokturnossa ja Särmä-oppikirjassa.

Tilaisuuden kesto noin 1 h. Huom! tapahtuma on siirretty Kelluvalta Lavalta Re:formi-purkutaidenäyttelyn tiloihin säävarauksen takia. Sisäilmaongelmaisessa talossa vierailu tapahtuu omalla vastuulla.


Missä ja milloin?

Tapahtuman aika

16.8. klo 18.00
 - 19.00

Tapahtuman sijainti

Re:formi, Pikisaarentie 13, Oulu

Kohderyhmä

Kaikki ikäryhmät / All ages 

Liput

Maksuton

Sijainti kartalla

chevron-down