Airientation

23.8.2023

Airientation on ilmakitaraperheen iloinen jälleennäkeminen ja Oulu-päivä vailla vertaa. Uudet ja vanhat ilmakitaristit kohtaavat toisensa ja toivottavat myös kaupunkilaiset ja muut Oulussa vierailijat tervetulleiksi ilmavaan iltapäiväänsä.

Klo 12-14 sinulla on mahdollisuus osallistua ilmakitaratyöpajoihin, joita vetävät Justin “Nordic Thunder” Howard, Lloyd “Stonehenge” Weema, Nicole “Little Old Me” Sevcik, ja Vincent “Lord Scrat” Roussel. Työpajat klo 12-12.45 ja 13-13.45, voit osallistua yhteen tai kahteen pajaan.

Työpajat pidetään Pikisaaressa Re:formi-talon inspiroivissa tiloissa. Talo on purkutuomion saanut vanha koulu, jonka tilat täyttää paikallisten ja kansainvälisten artistien taide ja installaatiot. Taloon ehtii tutustumaan työpajojen välissä ja niiden jälkeen.

Työpajojen jälkeen tutustutaan sään salliessa Pikiseen Polkuun ja sitten siirrytään Mallassaunaan, jossa järjestetään Drink & Draw 14.30-15.30. Voit ostaa haluamasi juoman ja siirtyä yläkertaan, jossa piirretään potretti ilmakitaristiparin kanssa – aiempaa kokemusta piirtämisestä ei tarvita, vaan luovuutta saa käyttää!

Airientationin hinta on 15 €
Ilmoittaudu mukaan tiistaihin 22.8. mennessä Ilmakitaransoiton MM-kisojen verkkosivuilla!


Missä ja milloin?

Tapahtuman aika

23.8. klo 12.00
 - 15.30

Tapahtuman sijainti

Pikisaari, Oulu

Kohderyhmä

K18 / 18 and up 

Liput

15

Sijainti kartalla

chevron-down