Uutiset

Taiteiden Yössä kierrätysteema

Torstaina 16.8.2018 osana Oulun juhlaviikkoja juhlittava Oulun Taiteiden Yö tekee kaupungista taas suuren kulttuurikentän. Tapahtumat keskittyvät ydinkeskustaan, Hupisaarille ja Hietasaareen, mutta taide-elämyksiin voi törmätä myös Toppilassa ja Peltolan sairaala-alueella.

Samaan aikaan tapahtuu myös Oulun Liikekeskuksen Korttelihaipakka, joka pitää Rotuaarilla ja Torilla liikkeitä auki kymmeneen asti.

Popup-näyttelyistä, esittävästä taiteesta ja omasta tekemisestä pääsee osalliseksi yli seitsemässäkymmenessä kohteessa. Erillisiä ohjelmanumeroita on jopa 250.

Taiteiden Yön “Kierrätys kunniaan” -teemaa toteutetaan etenkin erilaisissa työpajoissa. Myös monet esiintyjät ovat ottaneet kierrätyksen huomioon valmistelussaan, ja tuopa HietaKettu keikalleen Otto Karhin puistoon muovinkeräysastiankin pyytäen yleisöä tuomaan myös muovijätteensä mukanaan kierrätettäväksi.

Suurimpia yleisöjä odotetaan tänäkin vuonna Taidemuseoon, Valveelle, Kaupunginkirjastoon, Linnansaaren Tähtitorniin ja Pikisaaren Designtorille, ja uusiksi vetonauloiksi veikataan Veeran Verstaan Kaaoslavaa Hollihaan puistossa sekä Oulun teatteria, missä ohjelma jatkuu lähes puoli kahteentoista saakka.

Tänä vuonna tapahtumat löytyvät kätevästi myös Oulun juhlaviikkojen mobiilisovelluksella, joka on ladattavissa ilmaiseksi App Storesta tai Google Play -palvelusta.

Yössä nähhään!


Lisää ajankohtaista

chevron-down