Uutiset

Lasten runokilpailu auki 26.5. saakka

Oulun juhlaviikot järjestää yhdessä Oulun Muusajuhlat -sanataidefestivaalin kanssa runokilpailun Oulun 4.–6.-luokkalaisille. Kilpailun aiheena on ”jää/jäätikkö”.

KILPAILUOHJE
Kirjoita runo aiheesta ”jää” tai ”jäätikkö”. Voit miettiä aihetta esim. näiden kysymyksien avulla:

Miltä jäätiköllä näyttää ja millaista elämää sieltä löytyy? Entä mitä löytyy jään alta? Mitä jäätiköllä tai jäällä voi tehdä? Millaisia jäätiköt ovat tulevaisuudessa?

Kilpailuun osallistuvan runon tulee olla suomea ja osallistujan itsensä kirjoittama. Runo tulee kirjoittaa koneella käyttäen fonttia 12, pituus maksimissaan yksi sivu. Runon voi otsikoida vapaasti.

OSALLISTUMINEN
Kilpailuun osallistutaan tällä lomakkeella:
https://link.webropol.com/s/runokilpailu2024.
Runo liitetään lomakkeeseen .rtf, .docs, .docx tai .pdf-muodossa. Nimeä tiedosto muodossa “Runon otsikko_nimimerkki”. Älä nimeä tiedostoa omalla nimelläsi, koska kirjoitukset arvioidaan anonyymisti. Kilpailuun osallistuminen antaa automaattisesti luvan kirjoituksen julkaisuun verkossa.

AIKATAULU
Kilpailutöiden tulee olla perillä viimeistään sunnuntaina 26.5.2024.

PALKINNOT
Esiraati valitsee finalistirunot, joista kolme parasta palkitaan tuote- ja lippupalkinnoilla. Kilpailun voittajat valitsee jääkiekkoilija Lasse Kukkonen, ja ne julkistetaan lauantaina 17.8. kulttuuritalo Valveella järjestettävässä palkintojenjakotilaisuudessa osana Oulun juhlaviikkojen Lasten elämysten elokuuta.


Lisää ajankohtaista

chevron-down