Uutiset

Pia Alatorvinen Oulun juhlaviikkojen toiminnanjohtajaksi

Oulun Kulttuuritapahtumayhdistyksen toiminnanjohtajaksi on valittu 12. kesäkuuta alkaen Pia Alatorvinen. Alatorvinen hoitaa tehtävää toiminnanjohtaja Katri Dahlströmin perhevapaan ajan syksyyn 2018 asti.

Alatorvinen on toiminut aikaisemmin viestintä- ja kehittämistehtävissä muun muassa EU-hankkeissa ja kulttuurimatkailualalla. Koulutukseltaan hän on valtiotieteiden maisteri.

”Olen erittäin iloinen päästessäni työskentelemään Oulun laajalle tapahtumakentälle huippuporukkaan. Tuon mukanani näkökulmia matkailuun ja myös uusia verkostoja ja yhteyksiä koko alueelle”, Alatorvinen sanoo.

Tulevasta elokuusta on tulossa jälleen vilkas. Oulun juhlaviikot järjestetään 1.8.–2.9. jo seitsemättä kertaa. Jäsenfestivaaleihin ja muihin tapahtumiin lukeutuu valtava kattaus kulttuuria jazzista kamarimusiikkiin ja ilmakitaroista taiteiden yön yllätyksiin. Tapahtumia järjestää suuri määrä kulttuurialan ammattilaisia, järjestöjä ja yrityksiä.

Elokuun aikana tapahtumista nauttii noin 65 000 kävijää. Oulun juhlaviikkojen verkosto tuottaa loppukesään merkittävän ja monipuolisen palvelutarjonnan kaupunkilaisille ja matkailijoille. Laajalle levittäytyvä tarjonta ja ilmaistapahtumat madaltavat kynnystä osallistua.

Lisätietoja:

Katri Dahlström, toiminnanjohtaja, puh. 0400 492 649, katri(at)oulunjuhlaviikot.fi
Pia Alatorvinen, toiminnanjohtaja 12.6. alkaen, pia(at)oulunjuhlaviikot.fi

www.oulunjuhlaviikot.fi

Oulun Kulttuuritapahtumayhdistys koordinoi elokuista Oulun juhlaviikot -verkostoa, on osatoteuttajana Tapahtumien Hubi -kehittämishankkeessa sekä tuottaa omia tapahtumia, joista merkittävimpänä Oulunsalo Soi -festivaali.


Lisää ajankohtaista

chevron-down