Uutiset

Päiväkohtaiset aikataulut julkaistu

Oululaisen Jalometalli-festivaalin soittoaikataulut ovat valmistuneet. Artistien tarkat soittoajat ovat nähtävillä festivaalin kotisivuilla.

Kolmattatoista Jalometallia vietetään Oulussa perjantaina ja lauantaina 8.-9. elokuuta 2014. Tapahtuma järjestetään ensi kertaa Raksilassa Ouluhallin viereisellä Messuaukiolla vain runsaan kilometrin päässä Oulun keskustasta. Festivaalialue avataan molempina päivinä klo 15:00 ja alue suljetaan klo 01:00. Keikat alkavat puoli tuntia porttien avaamisen jälkeen ja viimeiset säkeet kajahtavat puolilta öin.

Jalometallin pääesiintyjät tänä vuonna ovat tanskalainen heavy metal -legenda King Diamond ja amerikkalainen Bay Area Thrash Metal -konkari Testament. Festivaalin kuumimpia metallinimiä ovat lisäksi muiden muassa sveitsiläiset Triptykon ja Samael, amerikkalaiset Dark Angel, High on Fire ja Sacred Reich sekä japanilainen Loudness. Kotimaisen metallin kärkikaartia edustavat perjantain ja lauantain aloitusbändit Rotten Sound ja Insomnium.

Jalometallin liput ovat ennakkomyynnissä Lippupalvelussa ja Oulun Musiikki-Kullaksella. Kahden päivän festarilippu maksaa ennakkoon 90 euroa. Yhden päivän liput kummallekin päivälle maksavat 70 euroa. Lippujen hintaan ei sisälly jälleenmyyjän mahdollinen palvelumaksu. Kahden päivän lipun sisältävät Jalometallin majoituspaketit ovat myynnissä Cumulus Oulussa ja Sokos Hotel Arinassa.

Festivaalialueella on aiempien vuosien tapaan kolme esiintymislavaa. Festivaali on sallittu kaiken ikäisille. Alueella on vain täysi-ikäisille sallittuja anniskelualueita. Festivaalin pääportti sijaitsee Ouluhallin yleisen pysäköintialueen kupeessa osoitteessa Ouluhallintie 20.

www.jalometalli.net


Lisää ajankohtaista

chevron-down