Uutiset

Pääartistina DJ A.Skillz

Time Tunnel huipentaa Oulun juhlaviikot ja musiikkivideofestivaalit lauantaina 25. elokuuta. Festareiden kovimmat tanssit pidetään Oulun kaupunginteatterissa, jonka kolme eri tilaa tarjoavat upeat puitteet. Tänä vuonna Time Tunnel täyttää 19 vuotta ollen Suomen pitkäikäisin mekaanisen musiikin tapahtuma joka esittelee myös soul ja funk musiikin tyylit. OuluSoul Bar upeassa teatteriravintolassa, kuuma Lämpiö klubi pienen näyttämön lämpiössä sekä massiivinen pääsali teatterin Pikisalissa.

 

Levylafkan omistaja ja DJ A.Skillzin soittotyyli sitoo yhteen niin funkin, soulin, hip hopin kuin breaksit. Omintakeinen tekniikka pitää huolen että flow on aina messissä.Tuottajana on tullut mainetta muutaman täsmäjulkaisun myötä, mm. kuuluisa Insane Bangers sarja on yksi näistä. Lisäksi remiksaukset Finger Lickin' Recodsille ja klassikko albumi "Tricka Technology" kovan sarjan tekijän, Krafty Kutsin kanssa.

 

Kiertueiden ja studiotyöskentelyn lisäksi hän johtaa tuoretta elektro soul labelia Jam Cityä. A.Skillz sai tänä vuonna Breakspoll - International Breakbeat Awardseissa Paras DJ -tittelin. Samalla tipahti palkinto parhaasta latausbiisistä. Time Tunnelissa A.Skillz ensi vierailulla Suomessa.

 

Vuonna 2008 perustettu helsinkiläinen TV OFF on ehtinyt jo paljon. Ehdokkuudet Bassoradion vuoden tulokkaana, keikat niin Flow'ssa kuin lukuisilla eurooppalaisilla festivaaleilla, kiertue 30 Seconds To Marsin kanssa Baltiassa, esiintymiset Tokiossa sekä ykköspaikka japanilaisella tanssimusiikkilistalla. Musiikissa on indievaikutteiden lisäksi kaikuja 90-luvun housesta sekä UK garagesta. Keikkojen, video- ja singlejulkaisujen pohjalta heitä pidetään jo nyt vuoden yllättäjänä. TV OFF on Sara (laulu, viulu) ja Markku (kitarat, koskettimet). Livenä nähdään viiden hengen kokoonpano, johon kuuluu kaksi taustalaulajaa ja rumpali.

 

Samuli Kemppi on kansainvälisesti Suomen tunnetuin technon tuottaja. Ahkera julkaisija ja DJ, jonka syvässä musiikissa aistii vaikutteita Kraftwerkistä ja Depeche Modesta sekä minimalismin taiteesta tuoreutettuna ne jäätävän tiukoiksi julkaisuiksi.

 

Alkukesästä debyyttialbuminsa julkaissut Äänijännite yhdistää musiikissaan elementtejä modernista discosta massiiviseen elektroniseen poprockiin ja hypnoottiseen jumitukseen. Livesettiin kuuluu kitaroiden, rumpujen ja basson lisäksi rykelmä analogisyntetisaattoreita, urkuja ja muuta pörisevää laitteistoa.

 

Time Tunnelin pääsälin tahdittaa DJ uijui joka yhdistelee seteissään deephousen, -teknon ja -diskon parhaita puolia ja pyrkii löytämään klassisen sekä modernin tanssimusiikin yhtälön.

 

Lämpiö klubissa tarjolla L.A.O.S vs OSCAR back to back DJ set. L.A.O.S on neljästä jäsenestä koostuva suomalaisen Drum&Bass musiikin kärkinimiä. Laaja kansainvälinen suosio on luotu kymmenen vuoden lukuisilla keikoilla ja julkaisuilla. Uusin albumi “Finally” on saanut erittäin ylistetyn vastaanoton. Päätuottaja JayEM saapuu tarjoilemaan kattauksen bassomusiikkia haastaen Oscarin back to back taisteluun.

 

Lämpiö klubin muista rytmeistä vastaavat DJ:t ILLYANA ja H1N1. Illyanan musiikki koostuu  bassokkaasta, genrerajoilla häilyvästä musasta, tummasta elektrosta ja housesta - punaisena lankana tietysti tanssittava biitti! H1N1:ltä luvassa smoothia housea, kosteaa technoa sekä juustoista discoa. If the groove is tight it must be right!

 

OuluSoul baarissa fiilistellään musiikkia alkuperäisiltä vinyyleiltä. Rytmimusiikin herkkuja on tarjolla soulin, funkin, latinin ja vanhojen discoraitojen merkeissä kun DJ:t Piitu ja Yari pääsevät vauhtiin.

 

Time Tunnelin pääsalin visuaalisesta suunnittelusta ja toteutuksesta vastaa vastaa tänä vuonna Antti Nurkkala, PST:ltä. Hän on tehnyt toteutuksia TV-tuotantoihin, teattereihin ja konsertteihin tavoitteena aina elämyksellinen screenien ja valojen käyttö.

 

Time Tunnel 2012
- la 25.08.2012, klo 22 - 04. Ikäraja K-18

 

- liput 20 ennakko (Levykauppä ÄX & One Way, Stockmann), 22 ovelta
- Oulun kaupunginteatteri, Kaarlenväylä 2, Oulu

 

Lisätiedot ja kattavat artistiesittelyt: http://www.timetunnel.fi/


Lisää ajankohtaista

chevron-down