Uutiset

Pääartistiksi saapuu DJ A. Skillz Lontoosta

Levylafkan omistaja ja DJ extraordinaire A. Skillzin uniikki soittotyyli sitoo yhteen niin funkin, soulin, hip hopin kuin d'n'b:n ja breaksit. Omintakeinen mixaus- ja skrätsäystekniikka pitää huolen siitä että flow on aina messissä. Party rocker -leima ei ole turhaan otsassa ja sen vuoksi A.Skillz onkin valloittanut jo isoja areenoita ja klubeja ympäri maailmaa kuten FabricLive (London), The Hit Factory (New York), WMC (Miami), Shambhala (Canada) ja Glastonbury (UK).

 

Tuottajan pestiin on tullut sulkia hattuun muutaman täsmäjulkaisun myötä, mm. kuuluisa Insane Bangers -sarja on yksi näistä. Lisäksi muutama piinkova remiksaus Finger Lickin' Recods -lafkalle sekä ja klassikkoalbumi kovan sarjan tekijän, Krafty Kutsin, kanssa levyllä "Tricka Technology". Maailmankiertelyn ja hektisen studiotyöskentelyn lisäksi A. Skillz vetää tällä hetkellä tuoretta ja kuumaa elektro soul labelia Jam Cityä.

 

A.Skillz ansaitsi viimevuonna arvostetun Breakspoll - International Breakbeat Awards "Paras DJ" tittelin 25.2.2012. Samalla plakkariin tuli palkinto parhaasta latausbiisistä. Time Tunnel -keikka on hänen ensivierailunsa Suomeen.

 

http://soundcloud.com/a-skillz
https://www.facebook.com/OfficialASkillz
http://www.myspace.com/djaskillz

 

TV OFF tekee paluun

Pari vuotta sitten TV OFF:n oli määrä esiintyä Time Tunnelissa, mutta sairastapauksen vuoksi näin ei käynyt. Mutta nyt TV OFF tulee ja täräyttää isolla kädellä!

 

Vuonna 2008 perustettu TV OFF on saanut lyhyessä ajassa hämmentävän paljon aikaiseksi: ollut jo kahtena vuonna ehdolla Bassoradion gaalassa vuoden tulokkaana, esiintynyt niin Flow'ssa kuin lukuisilla eurooppalaisilla festivaaleilla, kiertänyt 30 Seconds To Marsin kanssa kolmella keikalla Baltiassa, soittanut Tokiossa ja singahtanut japanilaisen tanssimusiikkilistan ykköseksi Taku Takahashin tekemällä remiksauksella, saanut musiikkinsa lumilautailuelokuviin ja napannut jopa ehdokkuuden tyylitaituruudestaan, kun yhtyeen toinen jäsen oli ehdolla Ellen vuoden pukeutujaksi vuonna 2010.

 

Alkusyksyllä ilmestyvällä albumilla kuullaan tummempia sävyjä kuin debyytillä. Luvassa on levyllinen duon yhdessä tekemiä kappaleita. Uudessa, syvemmässä soundissa, on aiempien indievaikutteiden lisäksi vahvoja kaikuja 90-luvun house-musiikista sekä UK garagesta. Video- ja singlejulkaisujen sekä muutaman livevedon pohjalta TV OFF:ia pidetään jo nyt vuoden yllättäjänä.

 

TV OFF on Sara (laulu, viulu) ja Markku (kitarat, koskettimet). Lavalla nähdään viiden hengen livekokoonpano, johon kuuluu kaksi taustalaulajaa ja rumpali.

 

http://soundcloud.com/tvoff
https://www.facebook.com/tvoffmusic
http://tv-off.com/
Time Tunnelin koko ohjelmisto julkistetaan kesäkuun lopussa.

 

Time Tunnel 2012
- la 25.08.2012, klo 22 - 04. Ikäraja K-18
- Oulun kaupunginteatteri, Kaarlenväylä 2, Oulu

 

K-18 ja kaikki tilat savuttomia, ulkona tupakkatila.

 

Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään.


Lisää ajankohtaista

chevron-down