Uutiset

Oulun Taiteiden Yössä taas parisataa ohjelmanumeroa

Oulun juhlaviikkojen puolivälissä torstaina 15.8. järjestettävä Oulun Taiteiden Yö täyttää jälleen keskustan ja jokisuiston tapahtumilla. Yhdessä Korttelihaipakan ja Oulun Muusajuhlien kanssa Taiteiden Yö saa liikkeelle tuhansittain oululaisia.

Ohjelmisto on julkaistu Oulun juhlaviikkojen verkkosivuilla ja juhlaviikkojen mobiilisovelluksessa. Painettu käsiohjelma jaetaan tiistaina 13.8. Forum24-kaupunkilehden välissä. Irtonumeroita on saatavilla kulttuuritalo Valveella ja kaupungin kahviloissa.

Sähköistä ohjelmaa lisätään ja päivitetään vielä keskiviikkoon 14.8. saakka.

Valtaosa ohjelmasta sijoittuu Pikisaaren pohjoiskärjen, Dammisaaren Rapumajan, asematunnelin ja Oulun kirjallisuuden talon muodostaman nelikulmion sisään.

"Ohjelmanumeroita tuli taas noin parisataa", taiteellinen johtaja Paavo J. Heinonen toteaa. "Keräsimme ohjelmisto aiempaa passiivisemmin, koska saamme joka vuosi palautetta ohjelman liiallisuudesta, mutta oululaiset taiteentekijät ja taidelaitokset haluavat kuitenkin tarjota kaupunkilaisille kulttuuria todella laajasti."

Koska sanataidefestivaali Oulun Muusajuhlat on käynnissä samaan aikaan, myös Taiteiden Yössä on runsaasti runoutta ja muuta sanataidetta. Yli 60 erillistä keikkaa ja konserttia todistavat Oulun olevan vahva musiikkikaupunki.

Yössä nähhään!


Lisää ajankohtaista

chevron-down