Uutiset

Oulun Muusajuhlien vuoden 2022 ohjelmisto on julkaistu - tiedossa jälleen monipuolinen kattaus sanataidetta ja muuta kulttuuria

Poikkitaiteellinen sanataidefestivaali Oulun Muusajuhlat järjestetään jälleen! Tänä vuonna festivaalitunnelmaan voi virittäytyä 16.-21.8.2022.

Muusajuhlien ohjelmisto on julkistettu, ja tiedossa on monipuolinen kattaus tapahtumia aina työpajoista, musiikista ja taiteesta kirjailijavierailuihin ja keskustelutilaisuuksiin. Suurin osa ohjelmasta sijoittuu Oulun alueelle, erityisesti kulttuuritalo Valveelle sekä ravintola Tubaan, mutta myös esimerkiksi lähikunnissa tullaan nauttimaan erilaisista tempauksista festivaalin merkeissä. Suurin osa tapahtumista on pääsymaksuttomia.

Oulun Muusajuhlat saavat nimensä antiikin yhdeksältä muusalta eli runottarelta, jotka ovat aikojen alusta saakka inspiroineet kansaa kirjallisuuden ja kulttuurin pariin. Muusajuhlia on järjestetty Oulussa jo lähes kahdenkymmenen vuoden ajan, ja sanataidefestivaalista on kasvanut suosittu ja monipuolinen koko kansan tapahtuma, joka Muusien tapaan innoittaa kävijöitänsä syventymään kirjojen ja taiteen maailmaan.

Katso festivaaliohjelma kokonaisuudessaan tapahtumasivulta. Osallistu myös Muusajuhlien kirjoituskilpailuun - ilmoita oma wellerismisi mukaan viimeistään 10. elokuuta! Lue lisää täältä.

Festivaalin tuottaa Huutomerkki ry. Lisätietoja antaa festivaalin tuottaja Kari Miettunen.


Lisää ajankohtaista

chevron-down