Uutiset

Oulun Musiikkivideofestivaalit hakee taiteellista johtajaa

Oulun Musiikkivideofestivaalit on juhlinut kotimaista musiikkivideota ja audiovisuaalista kulttuuria jo 25 vuotta. OMVF on ennakkoluulotonta edelläkävijyyttä ja pohjoista outoutta.

Oletko visionääri ja tunnet populaarikulttuurin kuin omat taskusi? Haluatko päästä kokoamaan ohjelmiston maailman vanhimmalle musiikkivideofestivaalille?

Oulun Musiikkivideofestivaaleille haetaan taiteellista johtajaa vastaamaan festivaalin ohjelmasisällöstä yhdessä festivaaliorganisaation kanssa. Hän kokoaa musiikkivideo- ja elokuvaohjelmiston sekä oheisohjelman. Taiteellisen johtajan työ edellyttää laajaa musiikkivideo- ja av-alan tuntemusta, kokemusta ohjelmiston kokoamisesta sekä näkemyksellisyyttä, rohkeutta ja yhteistyötaitoja.

Arvostamme lisäksi omatoimisuutta, kokonaisuuksien hallintaa, kykyä itsenäiseen työskentelyyn, ymmärrystä yhdistystoiminnasta ja av-alan verkostoja. Lisäksi katsomme eduksi kokemuksen yritysyhteistyöstä.

Taiteellisen johtajan työ alkaa sopimuksen mukaan. Työ on osa-aikaista eikä vaadi Oulussa asumista.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV palkkatoiveineen 28.9. kello 16 mennessä osoitteeseen hakemukset@omvf.net. Lisätietoja tehtävästä antaa vastaava tuottaja Juhani Oivo 26.9. kello 17–19 ja 27.9. klo 17–19 puh. 045 651 6596. Työhaastattelut järjestetään viikolla 41.


Lisää ajankohtaista

chevron-down