Uutiset

Oulun Musiikkivideofestivaalit 2020 järjestetään etäfestivaalina

Oulun Musiikkivideofestivaalit järjestetään tänä vuonna etätoteutuksena. Fyysisen festivaalin sijaan OMVF tuo ohjelmistonsa verkon välityksellä kotikatsomoihin, olohuoneisiin ja mobiililaitteiden näytöille.

Tiedossa on populaarikulttuurin virtuaalista ilottelua ja audiovisuaalinen tutkimusmatka epätilaan, jossa fyysisellä sijainnilla ei ole merkitystä. Verkossa tullaan kokemaan vierailevien kuraattoreiden näytöksiä, juonnettuja musavideokokonaisuuksia, striimiklubeja, Pumpeligaala sekä tietenkin itse kotimainen musiikkivideokilpailu.

Kotimainen kilpailu järjestetään tänäkin vuonna

Ilmoittautuminen Oulun Musiikkivideofestivaalien 27. kotimaiseen kilpailuun on avattu ja musiikkivideoiden viimeinen jättöpäivä on perjantaina 12. kesäkuuta. Oulun Musiikkivideofestivaalit ry:n järjestämään kilpailuun voivat osallistua suomalaisten ohjaajien musiikkivideot, joita ei ole aiemmin esitetty festivaaleilla. Tekijöiden on myös mahdollista osallistua ulkomaisille artisteille tekemillään videoilla. Kilpailun ilmoittautuminen ja lisätiedot .

Kipailuun lähetetyt videot jaetaan esiraadituksessa kilpailunäytöksiin ja katselmusnäytöksiin. Kilpailunäytökset jaetaan temaattisiin kokonaisuuksiin. Kaikki videot esitetään ilmaiseksi verkossa elokuussa.

Voittajat palkitaan festivaalin etänä järjestetyssä palkintojuhlassa Pumpeligaalassa lauantaina 29. elokuuta. Pumpelipalkintojen saajat valitsee riippumaton tuomaristo. Kaikki kilpailuun lähetetyt videot arkistoidaan osaksi maailman suurinta suomalaisen musiikkivideon arkistoa.

Oulun Musiikkivideofestivaaleja vietetään 27.–30. elokuuta osana Oulun juhlaviikkoja. Tapahtuman ohjelmisto julkaistaan kesällä.


Lisää ajankohtaista

chevron-down