Uutiset

Oulun Musiikkivideo­festivaalien teema on NOLO

Vuoden 2021 Oulun Musiikkivideofestivaalien (OMVF) teema on NOLO. Festivaalin taiteellinen johtaja avaa teemaa seuraavasti: "Nolous ei ole vakio, vaan kulkee sykleissä; häpeä on tunne, joka asuu meissä jokaisessa ja toisinaan rajoittaa elämäämme. Onko ultimaattinen coolius kuitenkin sitä, että teemme noloimmat asiat vailla häpeää tai sitä syleillen?" Nostamalla nolouden käsitteen pöydälle OMVF hälventää elämää ja ilmaisua rajoittavan häpeän stigmaa. Festivaaliteeman alle kootaan kattaus musiikkivideo-, dokumentti- ja elokuvanäytöksiä. Luvassa on lisäksi runsaasti oheisohjelmaa kuten seminaareja ja jatkoklubit. Festivaalin ytimenä toimii tuttuun tapaan kotimainen musiikkivideokilpailu.

Ilmoittautuminen kotimaiseen kilpailuun on nyt avattu!

Ilmoittautuminen Oulun Musiikkivideofestivaalien 28. kotimaiseen kilpailuun on avattu ja musiikkivideoiden viimeinen jättöpäivä on perjantaina 11. kesäkuuta. Oulun Musiikkivideofestivaalit ry:n järjestämään kilpailuun voivat osallistua suomalaisten ohjaajien musiikkivideot, joita ei ole aiemmin esitetty festivaaleilla. Tekijöiden on myös mahdollista osallistua ulkomaisille artisteille tekemillään videoilla. Kilpailun ilmoittautuminen ja lisätiedot.

Kipailuun lähetetyt videot jaetaan esiraadituksessa kilpailunäytöksiin ja katselmusnäytöksiin. Kilpailunäytökset jaetaan temaattisiin kokonaisuuksiin ja kaikki videot esitetään festivaaleilla ilmaiseksi.

Voittajat palkitaan festivaalin palkintojuhlassa Pumpeligaalassa lauantaina 28. elokuuta. Palkitut videot valitsee riippumaton tuomaristo. Kaikki kilpailuun lähetetyt videot arkistoidaan osaksi OMVF:in hallinnoimaa maailman suurinta suomalaisen musiikkivideon arkistoa.

Oulun Musiikkivideofestivaaleja vietetään 26.–29. elokuuta osana Oulun juhlaviikkoja. Tapahtuman ohjelmisto julkaistaan kesäkuussa.


Lisää ajankohtaista

chevron-down