Uutiset

Oulun Musiikkivideofestivaalien kotimaisen musiikkivideokilpailun kansanäänestys on nyt auki!

Kansanpumpeliäänestys on nyt auki ja yleisö pääsee äänestämään omaa suosikkiaan kaikkien lähetettyjen musiikkivideoiden joukosta.

Yhteensä 313 lähetettyä kotimaista videota ovat mukana kamppailemassa Kansanpumpelista. Voit äänestää suosikkiasi osoitteessa https://www.omvf.inertica.fi. Äänestysaikaa on lauantaihin 26.8.2023 kello 14.00 asti! Voittaja julkaistaan Oulun Musiikkivideofestivaalien palkintojenjakogaalassa Pumpeligaalassa 27. elokuuta.

Kaikki äänestäneet ovat mukana seitsemän Soundin vuosikerran arvonnassa.

Kotimaisen musiikkivideokilpailun voittajat palkitaan kotimaisen musiikkivideokilpailun palkintojenjakogaalassa Pumpeligaalassa, joka järjestetään RioLivessä lauantaina 26. elokuuta.

Oulun Musiikkivideofestivaalien vuoden 2023 kilpasarjan muut palkinnot päättävään tuomaristoon kuuluvat tänä vuonna musiikkivideo-ohjaaja Taito Kawata, ohjaaja ja valokuvaaja JIRINA ja Kameron tuotantoyhtiön perustaja ja omistaja Juho Harjula.

Kotimaisen kilpailun videoiden ohjaajat kisaavat paitsi ikuisesta kunniasta, myös pääpalkinnosta Kultapumpelista, jonka voittaja saa Fotonordicin lahjoittaman 3000 euron pääpalkinnon. Nuori lupaava ohjaaja palkitaan Teinipumpelilla ja Toastin tarjoamalla palkinnolla, ansiokkain jälkityö taas Postpumpelilla ja Hifistudion ja Aalto Speakersin tarjoamalla tuotepalkinnolla. Paras kuvaus palkitaan Linssipumpelilla ja Valofirman sekä Kamerafirman sponsoroimalla 2000 euron arvoisella kalustovuokrauspalkinnolla. Kansanpumpelin voittaja saa R-Collectionin lahjakortin. Itse Pumpelipatsaat ovat tänä vuonna kuvataitelija Heidi Kestin käsialaa.

Lisäksi tuomaristo palkitsee neljä ansioitunutta ohjaajaa kunniamaininnoin ja Musiikin edistämissäätiö MES jakaa 2000 euron arvoisen Musiikkivideon edistämispalkinnon henkilölle, joka on toiminnallaan edistänyt suomalaista musiikkivideota.

Oulun Musiikkivideofestivaaleja vietetään 24.–27. elokuuta osana Oulun juhlaviikkoja. Tapahtuman ohjelmisto löytyy osoitteesta: https://www.omvf.net

Akkreditointi on avoinna 13.8. saakka osoitteessa: https://www2.omvf.net/fi/pressi/akkreditointi

Pressikuvia: https://www2.omvf.net/index.php?id=3637

Lisätiedot:
Juhani Oivo
Vastaava tuottaja
Oulun Musiikkivideofestivaalit ry
juhani@omvf.net
045 651 6596


Lisää ajankohtaista

chevron-down