Uutiset

Oulun Musiikkivideofestivaalien kotimainen kilpailu on auki vielä perjantaihin saakka

Oulun Musiikkivideofestivaalien kotimainen musiikkivideokilpailu on auki vielä tämän viikon perjantaihin asti. Oulun Musiikkivideofestivaalit ry:n järjestämään kilpailuun voivat osallistua suomalaisten ohjaajien musiikkivideot, joita ei ole aiemmin esitetty festivaaleilla. Tekijöiden on myös mahdollista osallistua ulkomaisille artisteille tekemillään videoilla. Kilpailun ilmoittautuminen ja lisätiedot www.omvf.net.

Kipailuun lähetetyt videot jaetaan esiraadituksessa kilpailunäytöksiin ja katselmusnäytöksiin. Kilpailunäytökset jaetaan temaattisiin kokonaisuuksiin. Kaikki videot esitetään festivaaleilla elokuussa.

Voittajat palkitaan festivaalin palkintojuhlassa Pumpeligaalassa lauantaina 28. elokuuta. Pumpelipalkintojen saajat valitsee riippumaton tuomaristo.

Kotimaisen kilpailun videoiden ohjaajat kisaavat pääpalkinnosta Kultapumpelista, jonka voittaja saa 1500 euron rahapalkinnon. Nuori lupaava ohjaaja palkitaan Teinipumpelilla ja Toastin tarjoamalla värimäärittelyajalla. Paras kuvaus palkitaan Valofirman ja Kamerafirman kalustovuokrauspalkinnolla ja Linssipumpelilla sekä ansiokkain jälkityö Postpumpelilla ja HifiStudion ja Aalto Speakersin tarjoamalla tuotepalkinnolla. Lisäksi tuomaristo palkitsee neljä ansioitunutta ohjaajaa kunniamaininnoin. Kaikki lähetetyt videot kilpailevat yleisöpalkinnosta eli Kansanpumpelista. Kansanpumpelin voittaja saa uniikin R-Collectionin valmistaman tuotepalkinnon. Vuoden 2021 Pumpelipalkinnot ovat taiteilija Otto Byströmin käsialaa.

Musiikin edistämissäätiö MES jakaa Musiikkivideon edistämispalkinnon henkilölle, joka on toiminnallaan edistänyt suomalaista musiikkivideota.

Kaikki kilpailuun lähetetyt videot arkistoidaan osaksi maailman suurinta suomalaisen musiikkivideon arkistoa.

Oulun Musiikkivideofestivaaleja vietetään Oulussa 26.–29. elokuuta osana Oulun juhlaviikkoja. Tapahtuman ohjelmisto julkaistaan kesällä.

Pressikuvia: www2.omvf.net/index.php?id=465

Lisätiedot

Juhani Oivo
Vastaava tuottaja
Oulun Musiikkivideofestivaalit ry
+35845 651 6596
juhani@omvf.net


Lisää ajankohtaista

chevron-down