Uutiset

Oulun juhlaviikot hakee toiminnanjohtajan sijaista

Oulun Kulttuuritapahtumayhdistys ry hakee määräaikaista toiminnanjohtajan sijaista. Yhdistys koordinoi elokuista Oulun juhlaviikot -verkostoa, on osatoteuttajana Tapahtumien Hubi -kehittämishankkeessa sekä tuottaa omia tapahtumia, joista merkittävimpänä Oulunsalo Soi -festivaali.

Tarjoamme laaja-alaisen työn ainutlaatuisen festivaaliverkoston parissa mukavassa ja luovassa työyhteisössä. Kokopäiväinen työsuhde alkaa kesäkuussa 2017, ja päättyy syys-lokakuussa 2018, sopimuksen mukaan. Toiminnanjohtajana vastaat yhdistyksen toiminnasta hallituksen ja tuottajan kanssa tehdyn suunnittelun mukaisesti.

Tehtäviin kuuluu henkilöstöasioiden ja tapahtumaverkoston koordinointi, sisäisen ja ulkoisen viestinnän suunnittelu ja johtaminen, rahoitushakemukset ja -neuvottelut, hanketyöskentely, yhdistyksen sihteerinä toimiminen sekä yhdistyksen strategian mukainen muu kehitystyö yhdessä tuottajan kanssa.

Hyvältä hakijalta odotamme:

– kokemusta järjestötoiminnasta ja festivaalialalta
– vetovastuu- ja esimieskokemusta
– itsenäistä ja oma-aloitteista työskentelyotetta
– kokemusta markkinointiviestinnän ja tiedotuksen suunnittelusta ja toteutuksesta
– erinomaista suomen kielen taitoa ja kykyä tuottaa oikeaoppista ja monipuolista tekstiä niin markkinointiviestinnän kuin hallinnon tarkoituksiin
– näkemystä ja taitoa rahoituksen hankintaan
– hyviä vuorovaikutustaitoja ja joustavuutta
– soveltuvaa koulutusta

Arvostamme oululaisen festivaalikentän tuntemusta, hyviä kulttuurialan verkostoja sekä innostavaa, eteenpäin porskuttavaa asennetta.

Yhdistyksen toimisto sijaitsee Oulun keskustassa Kulttuuritalo Valveella. Yhdistyksessä työskentelee kaksi vakituisessa työsuhteessa olevaa kulttuurialan ammattilaista sekä määräaikaisia hanke- ja keikkatyöntekijöitä.

Työaika on 37,5 tuntia / viikko. Työ sisältää ilta- ja viikonlopputöitä ympäri vuoden, mutta erityisesti kesäkuukausina.

Tiedustelut puhelimitse 23.3. alkaen toiminnanjohtaja Katri Dahlström, p. 0400 492649. Haastattelut pidetään Oulussa viikoilla 15 ja 16, ja valinta tehdään huhtikuun loppuun mennessä.

Hakemukset palkkatoiveineen pyydetään lähettämään 7. huhtikuuta 2017 klo 14 mennessä sähköpostitse osoitteeseen katri(at)oulunjuhlaviikot.fi. Otsikoi viestisi ”Toiminnanjohtaja”, ja lähetä hakemus ja CV yhtenä tiedostona.

Takaisin

Uutisvirta

Oulunsalo Soi -kamarimusiikkifestivaali tuo 11.–15. elokuuta 2021 Oulun seudulle suuria…
Ilmakitaransoiton MM-kisojen finaali siirtyy ensi vuoteen. Maailmanlaajuisen koronavirustilanteen vuoksi suurinta…
Oulun juhlaviikotOulun Taiteiden Yö
Paavo J. Heinonen yhdistyksen puheenjohtajaksi
Oulun juhlaviikkoja koordinoiva Oulun kulttuuritapahtumayhdistys valitsi vuosikokouksessaan 27.4. yhdistyksen puheenjohtajaksi…

TILAA UUTISKIRJE

Tapahtumien superkuukauden viimeisimmät kuulumiset kootusti sähköpostiisi?

Tilaamalla uutiskirjeen, hyväksyn käyttöehdot.