|
Uutiset

Oulun juhlaviikkojen kesätyöhaku auki tämän viikon

Oulun juhlaviikot hakee kesätöihin/harjoitteluun viestintäassistenttia, kuvaajia sekä tuotantoharjoittelijoita.

Viestintäassistentti/sometoimittaja: Haemme viestintäassistenttia ajalle 1.6.–31.8. Tehtäviin kuuluu Oulun juhlaviikkojen somekanavien päivittämistä ennen tapahtumia ja niiden aikana sekä viestintä- ja markkinointimateriaalien sisällöntuotantoa sähköisiin kanaviin ja printtiin. Viestintäassistentti koordinoi sometiimiä.

Työ sisältää elokuussa myös ilta- ja viikonlopputyötä. Tukena työssä on Oulun juhlaviikkojen toiminnanjohtaja.

Toivomme kokemusta ja ideoita erilaisten somekanavien sisällöntuotannosta, tiimihenkeä sekä joustavaa ja oppimishaluista asennetta. Työ sisältää paljon kirjoittamista, joten sujuva ja oikeakielinen tekstin tuotanto on tärkeä taito. Tehtävästä saa hyvää kokemusta tiimin vetämisestä ja somekokonaisuuksien suunnittelusta. Kiinnostus kulttuurialaan tekee työstä mukavampaa.

Jos valittava henkilö on oikeutettu Oulun kaupungin kesätyöharjoitteluun, ensimmäinen kuukausi järjestetään sitä kautta: https://www.businessoulu.com/fi/tyollisyyspalvelut/kesatyo.html. Loppuajasta maksetaan palkkaa 1252 e / kk ja työaika on 37,5 tuntia /viikko. (Huom. hae erikseen myös kaupungin kesätyöharjoitteluun 14.3.2021 mennessä.)

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi 12.3.2020 mennessä. Lisätietoja ja hakemukset: toiminnanjohtaja Pia Alatorvinen, pia@oulunjuhlaviikot.fi, p. 044 7232 676.

OULUN KAUPUNGIN HARJOITTELUN KAUTTA:

Valo-/videokuvaajia 2–4 henkilöä: Kuvaajat taltioivat Oulun juhlaviikkojen tapahtumia 1.8.–31.8.2021. Kuvaajien työtä ohjaa kokenut ammattilaiskuvaaja, mutta työ on hyvin itsenäistä. Materiaalia käytetään Oulun juhlaviikkojen viestinnässä ja markkinoinnissa useissa kanavissa. Työ sisältää myös ilta- ja viikonlopputyötä.

Toivomme kokemusta valo- ja videokuvaamisesta (toinen voi olla vahvempi kuin toinen) ja kuvankäsittelystä sekä editoinnista, sekä joustavaa ja oppimishaluista asennetta. Kokemus visuaalisten somesisältöjen ideoinnista ja tuottamisesta plussaa. Kiinnostus kulttuurialaan tekee työstä mukavampaa.

Tuotantoharjoittelijoita noin 6 henkilöä: Haemme tuotantoharjoittelijoita kuukauden pesteihin heinä-elokuussa erilaisiin tehtäviin Oulun juhlaviikkojen jäsenfestivaalien tekijöiksi. Heinäkuussa työtehtävät painottuvat enemmän ulkomarkkinointiin (juliste ja esitejakelua esim. kahviloihin ja ilmoitustauluille). Elokuussa työtehtävät sisältävät enemmän tapahtuma-aikaisia tehtäviä, työntekijän osaamisen mukaan kuten lipunmyyntiä, talkoolaisten kestittämistä, kävijäkyselyiden keräämistä, somepäivitysten tekemistä ja muita tuotantoon liittyviä hommia.

Ilmakitaransoiton MM-kisat etsii tuotantoassistenttia kisojen avustaviin tehtäviin ajalle 1.–31.8. Tässä tehtävässä tarvitaan englanninkielen taitoa suullisesti ja kirjallisesti.

Toivomme oma-aloitteisuutta, valmiutta tarttua monenlaisiin työtehtäviin, tiimihenkeä sekä joustavaa ja oppimishaluista asennetta. Työssä voi tarvita myös englannin kieltä ulkomaalaisten esiintyjien/vierailijoiden kanssa. Ajokortti, kulttuurialan harrastuneisuus ja sisältöosaaminen on plussaa.

Koska työtehtävät ovat niin monenlaisia, kukaan ei voi hallita kaikkia. Siksi toivomme, että arvioit työhakemuksessasi, mihin tehtäviin sopisit parhaiten taipumustesi ja kokemustesi perusteella. Haluamme valita toisiaan täydentävän tiimin.

Näitä taitoja tarvitaan:

  • ulkomarkkinoinnissa reippautta ja jaksamista sekä polkupyörä
  • somepäivityksissä visuaalista silmää ja/tai oikeinkirjoitustaitoa somekanavien ymmärryksen lisäksi
  • lipunmyynnissä ja kävijäkyselyjen keräämisessä sosiaalisuutta ja rohkeutta lähestyä vieraita ihmisiä itsenäisesti
  • taiteilijoiden kuljettamisessa ajokorttia ja autonkäyttömahdollisuutta
  • takahuone- ja talkoolaistarjoilujen hoitamisessa oma-aloitteisuutta ja kahvinkeittotaitoa, sekä peruskäsitys ruoan esille laittamisesta ja siisteydestä
  • lähes kaikissa tehtävissä käytännöllisyyttä, voi joutua nostamaan, kantamaan ja siivoamaan

Palkka ja työehdot: Kuukauden mittaiset työsuhteet järjestetään Oulun kaupungin kesätyöharjoittelun kautta. Kesätyöharjoittelu kestää kuukauden, työaika on 30 tuntia viikossa ja bruttopalkka 1 100 euroa. Kaupungin järjestelmään on haettava 14.3.2021 mennessä. Katso hakuehdot ja lisätiedot: https://www.businessoulu.com/fi/tyollisyyspalvelut/kesatyo.html

Jos haluat juuri yllämainittuihin Oulun juhlaviikkojen tehtäviin, lähetä MYÖS meille vapaamuotoinen hakemus ansioluettelon kera 12.3.2021 mennessä sähköpostitse osoitteeseen pia@oulunjuhlaviikot.fi. Näin osaamme poimia erityisesti Oulun juhlaviikkojen kesätöistä kiinnostuneet nimet listalta haastatteluun. Lisätietoja tehtävistä voi kysyä: toiminnanjohtaja Pia Alatorvinen, pia@oulunjuhlaviikot.fi, p. 044 7232 676.


Lisää ajankohtaista

chevron-down