Uutiset

Ohjelmistohaku käynnissä!

Oulun Taiteiden Yöhön voi ilmoittaa ohjelmistoa koko kesän ajan. Esiintymään ja tuotantoaan esittelemään kutsutaan niin taiteen ammattilaiset kuin harrastajatkin, kaikki yksittäisistä tekijöistä yhdistysten ja yritysten kautta kuntien kulttuuritoimijoihin. Ohjeet tapahtuman ilmoittamiseen osaksi Taiteiden Yötä löytyvät verkkosivulta www.ouluntaiteidenyo.net.

 

Oulun Taiteiden Yö tapahtuu tänä vuonna torstaina 22.8. keskustassa ja sen ympäristössä. Ohjelmisto on pääsääntöisesti maksutonta ja kaikille avointa. Tapahtumat ja taiteilijat jalkautuvat Taiteiden Yössä Oulun kaduille ja puistoihin ihmisten kohdattaviksi.

 

Yön ohjelmisto julkaistaan Forum24-lehden välissä Oulun juhlaviikkojen ilmoitusliitteessä tiistaina 20. elokuuta. Painettuun ohjelmaan ehtivät 31.7. mennessä ilmoitetut tapahtumat; tämän jälkeen ilmoitetuista esityksistä tiedotetaan Oulun Taiteiden Yön verkkosivulla sekä mediatiedottein.

 

Ensimmäiset Oulun Taiteiden Yön ohjelmanumerot julkistetaan keskiviikkona 19.6. Teitpä tilkkutöitä tai tulitaidetta, toivotamme taitosi tervetulleeksi Taiteiden Yöhön!

 

Yössä nähhään!

 

Lisätiedot ja kyselyt:
Paavo J. Heinonen
Taiteellinen johtaja, Oulun taiteiden yö ry
paavojii@gmail.com
044 250 1605
www.ouluntaiteidenyo.net

 

Oulun taiteiden yö ry on perustettu vuonna 2007 edistämään Oulun seudun kulttuuritoimijoiden yhteistyötä. Yhdistyksen jäseninä on tällä hetkellä noin 40 kulttuurialalla toimivaa yhdistystä ja yritystä. Yhdistyksen näkyvin toimintamuoto on elokuussa osana Oulun juhlaviikkoja järjestettävä Oulun Taiteiden Yö.


Lisää ajankohtaista

chevron-down