Uutiset

Ohjelmistohaku käynnissä

Oulun Taiteiden Yöhön voi ilmoittaa ohjelmistoa koko kesän ajan. Esiintymään ja tuotantoaan esittelemään kutsutaan niin taiteen ammattilaiset kuin harrastajatkin, kaikki yksittäisistä tekijöistä yhdistysten ja yritysten kautta kuntien kulttuuritoimijoihin. Ohjeet tapahtuman ilmoittamiseen osaksi Taiteiden Yötä löytyvät verkkosivulta www.ouluntaiteidenyo.net, sähköpostia voi lähettää osoitteeseen ouluntaiteidenyo@gmail.com.

Oulun Taiteiden Yö tapahtuu tänä vuonna torstaina 21.8. keskustassa ja sen ympäristössä. Ohjelmisto on pääsääntöisesti maksutonta ja kaikille avointa. Tapahtumat ja taiteilijat jalkautuvat Taiteiden Yössä Oulun kaduille ja puistoihin ihmisten kohdattaviksi.

Oulun Taiteiden Yö on osa Oulun juhlaviikkoja. Yön ohjelmisto julkaistaan Forum24-lehden välissä Oulun juhlaviikkojen ilmoitusliitteessä tiistaina 19.8. Painettuun ohjelmaan ehtivät 31.7. mennessä ilmoitetut tapahtumat; tämän jälkeen ilmoitetuista esityksistä tiedotetaan Oulun Taiteiden Yön verkkosivulla sekä mediatiedottein.

Ensimmäiset Oulun Taiteiden Yön ohjelmanumerot julkistetaan juhannuksen jälkeen. Teitpä tilkkutöitä tai tulitaidetta, toivotamme taitosi tervetulleeksi Taiteiden Yöhön!

www.ouluntaiteidenyo.net


Lisää ajankohtaista

chevron-down