Uutiset

Ohjelmistoa kerätään jo!

Oulun Taiteiden Yöhön voi ilmoittaa ohjelmistoa koko kesän ajan. Esiintymään ja tuotantoaan esittelemään kutsutaan niin taiteen ammattilaiset kuin harrastajatkin, kaikki yksittäisistä tekijöistä yhdistysten ja yritysten kautta kuntien kulttuuritoimijoihin. Ohjeet tapahtuman ilmoittamiseen osaksi Taiteiden Yötä löytyvät verkkosivulta www.ouluntaiteidenyo.net, sähköpostia voi lähettää osoitteeseen ouluntaiteidenyo@gmail.com.

Oulun Taiteiden Yö tapahtuu tänä vuonna torstaina 20.8. keskustassa ja sen ympäristössä. Ohjelmisto on pääsääntöisesti maksutonta ja kaikille avointa. Tapahtumat ja taiteilijat jalkautuvat Taiteiden Yössä Oulun kaduille ja puistoihin ihmisten kohdattaviksi.

Kaikki kiinnostuneet ovat myös tervetulleita Taiteiden Yön suunnittelutapaamisiin, joita pidetään keskiviikkoisin kello 16 kulttuuritalo Valveen kahvilassa kesä- ja elokuussa (17.6., 24.6., 5.8., 12.8.). Valve on heinäkuussa suljettu yleisöltä.

Viime vuonna arviolta 28 000 henkilön kokonaisyleisön kerännyt Oulun Taiteiden Yö on osa Oulun juhlaviikkoja. Yön ohjelmisto julkaistaan Forum24-lehden välissä Oulun juhlaviikkojen ilmoitusliitteessä tiistaina 18.8. Painettuun ohjelmaan ehtivät 30.7. mennessä ilmoitetut tapahtumat; tämän jälkeen ilmoitetuista esityksistä tiedotetaan Oulun Taiteiden Yön verkkosivulla sekä mediatiedottein.

Ensimmäiset Oulun Taiteiden Yön ohjelmanumerot julkistetaan juhannuksen jälkeen. Teitpä tilkkutöitä tai tulitaidetta, toivotamme taitosi tervetulleeksi Taiteiden Yöhön!

Takaisin

Uutisvirta

Vuoden 2021 Oulun Musiikkivideofestivaalien (OMVF) teema on NOLO. Festivaalin taiteellinen…
Oulunsalo Soi -kamarimusiikkifestivaali tuo 11.–15. elokuuta 2021 Oulun seudulle suuria…
Ilmakitaransoiton MM-kisojen finaali siirtyy ensi vuoteen. Maailmanlaajuisen koronavirustilanteen vuoksi suurinta…

TILAA UUTISKIRJE

Tapahtumien superkuukauden viimeisimmät kuulumiset kootusti sähköpostiisi?

Tilaamalla uutiskirjeen, hyväksyn käyttöehdot.