Uutiset

Muusa-kirjoituskilpailu 2022 on käynnissä – aiheena Terveys

Perinteiseksi muotoutunut Muusa-kirjoituskilpailu on käynnissä. Kilpailun järjestäjänä toimii sanataideyhdistys Huutomerkki ry. Kilpailussa haetaan jälleen lahjakkaiden kirjoittajien kaunokirjallisia tuotoksia. Tämän vuoden aihe on Terveys. Koronapandemian ravistelemassa maailmassa ihmisten hyvinvointi ja jaksaminen ovat korostuneet entisestään. Kirjoituskilpailun kautta toivomme moniäänisiä kirjoituksia aiheen tiimoilta.

Kilpailu on avoin kaikille, jotka eivät ole julkaisseet omaa kaunokirjallista teosta. Omakustanteet tai antologiat eivät ole este. Tekstien tulee olla ennen julkaisemattomia ja suomenkielisiä. Tyylilaji on runo tai proosa, ja kilpailutyön enimmäispituus on viisi liuskaa. Proosan riviväli on 1,5 ja fonttikoko 12, runojen asettelu tarpeen mukaan. Emme ota vastaan käsinkirjoitettuja tekstejä.

Kilpailutöiden tulee olla perillä 26.6.2022 mennessä.
Kilpailutyöt lähetetään pdf-muodossa sähköpostiosoitteeseen:

huutomerkki.kilpailu@gmail.com.

Kirjoita sähköpostin otsikko muotoon “Työn nimi / Nimimerkki”. Nimeä pdf-tiedosto samoin. Kirjoita sähköpostin tekstikenttään työsi nimi, nimimerkkisi, oikea nimesi ja yhteystietosi. Älä kirjoita oikeaa nimeäsi pdf-tiedostoon.

Työt toimitetaan esiraadille ja päätuomarille anonyymeina.

Kilpailun järjestäjä varaa oikeuden olla ottamatta mukaan kilpailutöitä, jotka eivät ole ohjeiden mukaisia.

Palkintosumma on 500 euroa ja se jaetaan kolmen parhaan kesken. Lisäksi jaetaan kirjapalkintoja. Voittajat julkistetaan Oulun Muusajuhlat -sanataidefestivaalien Muusaklubilla lauantaina 20.8 2022. Kilpailun päätuomarina toimii tänä vuonna sosiaali- ja terveysministeri Hanna Sarkkinen. Voittajateksti julkaistaan kulttuurilehti Kaltiossa.

Lisätietoja voi tiedustella ensisijaisesti sähköpostitse huutomerkki.kilpailu@gmail.com tai puhelimitse kirjoituskilpailun vastaava Aapo Kukolta (0400 350008).


Lisää ajankohtaista

chevron-down