Maailmanrauhaa tuottamaan?

 

Ilmakitaransoiton MM-kisat hakee tuottajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Semiabsurdista performanssitaiteesta on vuosien saatossa kasvanut kansainvälisen yleisön ja median lemmikki, joka levittää rauhanomaista sanomaansa myös osakilpailumaissa maailmalla. Jo 22. MM-mittelö oheistapahtumineen järjestetään Oulussa 23.-25. elokuuta 2017. Kokonaisuudesta vastaa ja tuottajan työnantajana toimii Airnest Productions Oy.

Airnest Productions hakee tuottajaa laaja-alaiseen tehtävään, vastaamaan niin tapahtumatuotannon eri osa-alueista kuin yhtiön ympärivuotisesta hallinnosta ja kehittämistoimista, erityisesti kansainvälisen viihdebrändin näkökulmasta. Tarjoamme hyvällä pelisilmällä varustetulle vastuunkantajalle epäilemättä ainutlaatuisen pestin, haasteineen ja mahdollisuuksineen.

Tuottajan työtehtävät:
– Ilmakitaransoiton MM-kisojen kokonaistuotanto ja tuotannon eri osa-alueiden organisointi: rahoitus & yhteistyökumppanuudet, aluetuotanto, tuotantotiimin kokoaminen, tapahtuman ohjelmiston kokoaminen ja muut tuotannolliset tehtävät
– Tavaramerkin ja immateriaalioikeuksien hallintaan liittyvät työtehtävät
– Kansainvälisen osakilpailuverkoston kehittäminen & koordinointi
– Tapahtuman ja verkoston ympärivuotinen markkinointiviestintä ja tiedotus
– Tapahtuman sekä taustayrityksen taloushallinto (budjetointi, seuranta, kirjanpito)

Edellytämme hakijalta:
– Näkemystä tapahtuman brändin kansainväliseen kehittämiseen
– Itsenäistä työotetta, organisointikykyä ja hyvää paineensietokykyä sesonkimaisessa festivaalityössä
– Ideoita & taitoa yhteistyökumppanuuksien ja rahoituksen koordinointiin
– Erinomaista suomen ja englannin kielten suullista ja kirjallista taitoa
– Kokemusta markkinoinnin ja tiedotuksen suunnittelusta sekä sisällöntuotannosta eri kanavissa
– Kokemusta tapahtumatuotannoista ja suurista yleisötapahtumista
– Taloushallinnon perusteiden osaamista
– Avointa mieltä ja hyvää huumorintajua

Työaika on 37,5 tuntia / viikko. Tuottajan työpiste sijaitsee Oulun juhlaviikkojen toimistolla Kulttuuritalo Valveella.

Haastattelut aloitetaan heti, kun hyvät hakemukset meidät saavuttavat, joten lähetäthän hakemuksesi ja cv:si (+palkkatoive) mahdollisimman pian osoitteeseen katri@nulloulunjuhlaviikot.fi. Hakuaika päättyy viimeistään 14. joulukuuta. Lisätietoja videolinkistä sekä: Oulun juhlaviikkojen toiminnanjohtaja Katri Dahlström, puh. 0400 492649. Työt alkavat tammikuun alussa.

Ilmakitaransoiton MM- kisojen tarkoitus on edistää maailmanrauhaa. Ilmakitaransoiton ideologian mukaan sodat loppuvat, ilmastonmuutos pysähtyy ja kaikki pahat asiat katoavat, jos kaikki maailman ihmiset soittavat ilmakitaraa. 

kitara75-2