Uutiset

Maailman pelastava ideakisa käynnistyi

Ilmakitaransoiton MM-kisat ja Oulun juhlaviikot järjestävät 23. elokuuta 2019 Oulussa toista kertaa Ilmastonmuutos ja maailmanrauha -symposiumin. Teemoina on tänä vuonna kiertotalous sekä nuorten näkökulma.

Ilmoittaudu mukaan ideakisaan!

Esittele maailman pelastava ideasi raadille ja voita kehittämisrahaa ja asiantuntijatukea!

Maailman pelastavassa ideakilpailussa kisataan parhaasta ideasta, joka pelastaa maailman ja pysäyttää ilmastonmuutoksen. Sinulla on kolme minuuttia aikaa vakuuttaa asiantunteva tuomaristo ideasi toimivuudesta. Idea voi olla uusi toimintatapa, niksi, keksintö, jne. Kilpailuun voi siis osallistua ideoilla, jotka liittyvät esimerkiksi kiertotalouteen, ideoissa on uusi oivallus, ne ovat toteuttamiskelpoisia ja niillä on vaikutusta.

Osallistuja voi olla yhteisö, yhdistys tai vaikka koululuokka, yksittäinen ideavelho, kaveriporukka tai mikä ettei yrityskin. Uudenlainen ideakilpailu etsii käytännön ratkaisuja ja ruohonjuuritason toimintaa. Ilmoittaudu 13.8.2019 mennessä nettilomakkeella. Kahdeksan parasta ideaa pääsee Rotuaarin lavalle esittelemään ratkaisunsa asiantuntevalle tuomaristolle.

Kilpailun palkinnot:

1. 1000€
2. 300€
3. 100€

Voittajalle on tarjolla myös asiantuntijatukea idean jatkokehitykseen. Karsinnasta kisalavalle jatkoon päässeille ilmoitetaan henkilökohtaisesti 15.8.2019 mennessä.

 

Symposiumi yhdistää tietoon tunteita koskettavaa kulttuuria ja karnevaalia. Kaiken kansan tapahtumassa etsitään käytännön ratkaisuja ilmastonmuutoksen torjumiseksi niin tieteen ja taiteen näkökulmista kuin uusien ideoiden etsimisessä.

Tapahtumaan on tulossa kiinnostavia puhujia, paneelikeskusteluja näkökulmina nuoret ja kiertotalous, maailman pelastava ideakilpailu, kulttuuria ja ilmakitaraa sekä kansalaistori. Yhteistyökumppaneita ovat mm. Oulun Energia, Oulun Innovaatioallianssi.


Lisää ajankohtaista

chevron-down