Uutiset

Lipunmyynti alkaa tänään!

Oulun Musiikkivideofestivaalien lipunmyynti alkaa tänään Kulttuuritalo Valveen lippumyymälässä (Hallituskatu 7, p. 08 5584 7575). Myyntipiste on avoinna keskiviikosta sunnuntaihin klo 12-19. Festivaalin aikana lipunmyynti sulkeutuu viimeisen näytöksen alettua. Lippuja voi myös varata etukäteen puhelimitse.

Kotimaisen kilpailun ja katselmuksen näytökset Kulttuuritalo Valveella ja Snooker Timessä ovat pääsymaksuttomia. Muiden videonäytösten liput 3-4 € ja elokuvanäytökset 4-8 € (ks. tarkemmat hinnat näytösaikataulusta). Kaikille avoimet, pääsymaksuttomat musiikkivideoteemaiset keskustelutilaisuudet järjestetään Valveen ala-aulassa.

Teatteri Riossa lauantaina 30.8. klo 20 järjestettävän Pumpeligaalan liput myydään myös  Valveen lippumyymälästä, ja Teatteri Riosta tapahtumapäivänä klo 19 alkaen, mikäli lippuja on jäljellä. Suosittelemme hankkimaan lipun hyvissä ajoin!

Klubeille 45 Specialissa lippuja voi ostaa ennakkoon Tiketistä, tai tapahtumapäivänä ovelta. Never Grow Oldin keikat ovat maksuttomia.

Time Tunnelin liput ennakkoon 20€, ovelta 25€. Ennakkolippuja myyvät Lippupalvelu ja Mick’s Oulu (Isokatu 24).

www.omvf.net


Lisää ajankohtaista

chevron-down