Uutiset

Lipunmyynti alkaa tänään

Kiimingin Koitelin Sahasaaressa lauantaina 15.8. järjestettävän Koiteli elää! -festivaalin uniikki tunnelma, yhteishenki ja henkeä salpaava miljöö yhdessä tuoreiden ja jo tunnettujen kotimaisten esiintyjien kanssa luovat ikimuistettavan kokemuksen, josta sana on kiirinyt jo eteläänkin.

Vuosittain loppuunmyydyn festivaalin lipunmyynti on alkanut Lippupalvelussa tänään. Tapahtuman musiikista vastaavat kahdella lavalla mm. CMX, Aurora, Heikki Silvennoinen ja Atomirotta.

"Yhtenä vuonna vettä satoi kaatamalla iltaan saakka. Ihmiset olivat festeillä sadekamppeissaan, huput päässä ja suut hymyssä! Se kertoi hyvin siitä tunnelmasta, minkä festarivieraat jakavat. Järjestävä organisaatio tekee tätä harrastusmielessä rakkaudenhengellä. Me ollaan vähän sellaisessa festarihurmoksessa pari viikkoa ennen ja jälkeen. Tähän vuoteen lähdetään hyvillä fiiliksillä. On hienoa, että meillä on jo viides vuosi menossa. Festari on tosiaan ollut joka vuosi loppuunmyyty ja yhtään
vähempää ei odoteta tänäkään vuonna. Kyseessä on kuitenkin festivaali, joka alkoi neljän ihmisen yhteisestä halusta tehdä ja vuosien varrella mukaan on tullut sitoutunutta ja huippuosaavaa tekijäporukkaa", sanoo tapahtuman tuottaja Sirpa Eskola.

Tapahtuma-alue sijaitsee saaressa, jonne kuljetaan kävelysiltaa pitkin. Yön tummuessa, kaikki kalliot valaistaan sadoin ulkotulin. "Tämä tulimeri on se viimeinen silaus onnistuneeseen iltaan koskien keskellä. Maarit Hurmerinta totesi keikkapaikalta poistuessaan, että sydän pysähtyy", muistelee Eskola.

Festivaalin ohjelma on alusta saakka painottunut laulaja-lauluntekijä -akselille ja esiintyjiin, joilla on vahvoja suomalaisia tarinoita kerrottavanaan. Tämä ei muutu tänäkään vuonna.

Festivaalin kokonaiskokemusta vahvistetaan tänä vuonna lisäämällä alueelle laajempi valikoima ruokapalveluita ja oheisohjelmaa. Klubilavan esiintyjät julkaistaan kevään aikana.

Esiintyjät

PÄÄLAVA:
CMX
Aurora
Heikki Silvennoinen
Esa Eloranta
Atomirotta
Tuohimaa
Vuoksi

Lisäyksiä tulossa!

Liput:
32 euroa + mahdolliset toimituskulut (sisältää paluukuljetuksen
festivaalialueelta Ouluun jatkoklubeille ja Kiiminkiin)

Ennakkomyynti:
Lippupalvelu ja Kiimingin Grilli-kioski

Lisätietoja www.koitelielaa.fi.


Lisää ajankohtaista

chevron-down