kaksi ihmistä tanssii käsi kädessä taustalla auringonlasku ja laiva sekä väkijoukkoa
Uutiset

Lippukauppa käynnissä - ohjelmisto täydentyy edelleen

Oulun juhlaviikkojen runsas ohjelmisto täydentyy koko heinäkuun ajan - Taiteiden Yöhön voi ilmoittautua elokuun puoliväliin saakka
Oulun juhlaviikkojen alkuun on alle kuukausi. Suosituimpien tapahtumien liput liikkuvat jo hyvään tahtiin. Esimerkiksi Oulunsalo Soi -kamarimusiikkifestivaalin Seela Sellan tähdittämä runokonsertti 20.8. on kiinnostanut yleisöä ja Elojazzin edullisempia kahden päivän lippuja on saatavilla rajoitettu määrä. Oulun juhlaviikkojen sadoista tapahtumista suurin osa on kuitenkin pääsymaksuttomia.

Oulun Taiteiden Yöhön voi edelleen ilmoittaa ohjelmaa mukaan. Oulun Taiteiden Yö alkaa torstaina 17.8. kello 12.00 ja päättyy perjantaiaamuna 18.8. klo 6.00. 11.8.2023 mennessä ilmoitettu taiteellinen ohjelmisto ehtii varmasti mukaan tapahtuman verkkoviestintään. Ilmoittautuminen tapahtuu lomakkeen kautta.

Tällä hetkellä ohjelmistonsa ovat julkaisseet Elojazz, Oulunsalo Soi, sanataidefestivaali Muusajuhlat ja Ilmakitaransoiton MM-kisat. Lippuja Flow-sirkuksen Pinch Pleat esityksiin on myös saatavilla. Oulun Musiikkivideofestivaalien ohjelmasta osa on jo julki, liput tulevat myyntiin myöhemmin.

Tänä vuonna uusi kokonaisuus on Lasten elämysten elokuu, jonka tapahtumia on joka lauantai Kulttuuritalo Valveella. Perinteistä Nuotin vieressä on tilaa -kuoropäivää vietetään 26. elokuuta.

Koko elokuun ohjelmistoon voi tutustua Oulun juhlaviikkojen uusituilla nettisivuilla, mistä sen löytää aina ajantasaisena. Ohjelmistossa on tänäkin vuonna yhteensä satoja tapahtumia ja lähes jokaiselle elokuun päivälle.

Lisää ajankohtaista

chevron-down