Uutiset

Laanaojan luonnotar seikkailee Renkkusillalla Lumossa

Oulun juhlaviikkojen Delta Life -hahmo seikkailee supersuositulla Lumo-valofestivaalilla Oulussa viikonlopun aikana. Laanaojan luonnottaren voit bongata niin Renkkusillalla kuin muuallakin suistossa.

Delta Life on Oulun juhlaviikkojen Oulun Euroopan kulttuuripääkaupunkivuoteen tähtäävä kansainvälinen suurprojekti, joka huipentuu koko elokuun 2026 ajan suistossa kuhiseviin festivaaleihin ja kuun lopun spektaakkeliin.

Delta Lifessa luomisen innoittajina toimivat tarujen luonnottaret, jotka aikoinaan näyttivät ihmiselle raudan synnyn ja olivat paikalla kun tekstiviesti keksittiin. Oli kyse tieteestä, taiteesta tai muusta ihmisen touhuilusta, uutta tekevän ihmisen toiminta vaatii luonnotarten läsnäoloa. Luonnottaret siis suosivat niin henkeä kuin käytäntöä ja ovat erityisen innoissaan uuden luomisesta. Uusi on uutta, oli kyse sitten modernista teknologiasta tai ilmaisuvoimaisesta tanssista. Oulussa luonnottarista tunnetaan parhaiten Ilmatar, joka on kunnostautunut maailmanluomisen lisäksi ilmakitaransoiton suojelijana.

Renkkusilta taas on ensimmäinen esiaste vuoden 2026 spektaakkelin areenasta, tervantuoksua ja perinnettä, johon yhdistetään moderni elämänmeno. Delta Lifen rakentumista voit seurata somekanavillamme: Oulun juhlaviikot ja Pohjoinen kulttuurivirta.

Arvonta:

Voit myös alta tilata uutiskirjeemme. Arvomme heti Lumon jälkeen kaikkien uutiskirjetilaajien kesken lippuja elokuun 2024 Oulun juhlaviikkojen tapahtumiin ja 5 kpl Oulun juhlaviikot t-paitoja.

Tilaa uutiskirje

* indicates required

Sähköpostiosoitetta käytetään Oulun juhlaviikkojen ja Oulun juhlaviikkoverkostoon kuuluvien festivaalien ajankohtaisista asioista, tapahtumista, tuotteista tai palveluista tiedottamiseen.

Voit peruuttaa tilauksen klikkaamalla peruutuslinkkiä viestiemme alalaidassa tai ottamalla yhteyttä info@oulunjuhlaviikot.fi. Lisätietoa saat nettisivuiltamme. Tilaamalla hyväksyt tietosuojakäytäntömme.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices.

Intuit Mailchimp


Lisää ajankohtaista

chevron-down