Uutiset

Kotimainen musiikkivideokisa avattu

Oulun Musiikkivideofestivaalit ry kutsuu 19. kertaa kotimaiseen musiikkivideokilpailuun suomalaisten tekijöiden suomalaisille artisteille ja yhtyeille ohjaamat musiikkivideot, joita ei ole aiemmin esitetty festivaaleilla.

 

Musiikkivideoiden viimeinen jättöpäivä on keskiviikko 6. kesäkuuta. Kisan ilmoittautuminen ja lisätiedot löytyvät osoitteesta www.omvf.net.

 

Kilpailuun saapuneet musiikkivideot jaetaan esiraadituksen perusteella kilpailu- ja katselmusnäytöksiin. Kilpasarjan videot kisaavat festivaalin pääpalkinnoista Kulta- ja Teinipumpelista. Kaikki videot osallistuvat myös kilpailun yleisöpalkinnon, Kansanpumpelin jahtiin. Voittajia juhlitaan festivaalin huipentavassa Pumpeligaalassa lauantaina 25. elokuuta.

 

Kotimaisessa kilpailussa musiikkivideo nähdään omana genrenään: musiikkikappaleeseen tehtynä kuvateoksena, jolla on kiistaton merkitys musiikin markkinoinnissa. Kilpailun lähtökohdat ovat musiikin visuaalisessa toteutuksessa. Musiikkivideoiden siirryttyä televisiosta Youtuben kaltaisiin videopalveluihin, Oulun Musiikkivideofestivaalit pitää tärkeänä esittää musiikkivideoita valkokankaalla edes kerran vuodessa.

 

Oulun Musiikkivideofestivaalit juhlii musiikin ja liikkuvan kuvan yhteenliittymää viiden päivän ajan 22.-26. elokuuta. Festivaaliohjelmisto julkaistaan juhannuksen tienoilla.


Lisää ajankohtaista

chevron-down