Uutiset

Koiteli Elää julkisti ohjelmistonsa - lipunmyynti alkaa torstaina

Kiimingissä, Koitelin Sahasaaressa elokuussa järjestettävä Koiteli Elää aloittaa lipunmyynnin torstaina 13. joulukuuta. Viime vuonna festivaali myi lippunsa vain muutamassa minuutissa.

Koitelissa esiintyvät tulevana kesänä mm. Samuli Edelmann Band, Von Hertzen Brothers Acoustic, Olavi Uusivirta Band, Ruusut, Ida Paul & Kalle Lindroth, Jesse Kaikuranta ja Viitasen Piia. Paikallista osaamista festivaalilla edustavat mm. Nordic View, Lanai ja Tiina Vaattovaara bändeineen. Lisäyksiä ohjelmistoon tulee vielä ensi kevään aikana. Festivaalilla esiinnytään viime vuoden tapaan kolmella lavalla, jotka ovat; Koskilava, Klubilava ja Koiteli elää loungen sisälava.

Kaikkina kahdeksana järjestämisvuotenaan jo ennakkoon loppuunmyyty pienisuuri festivaali järjestetään 17. elokuuta Oulun juhlaviikkojen puolivälissä. Lipunmyynti alkaa torstaina 13. joulukuuta kello 18 Tiketin kanavissa. Tiketin puhelin- ja verkkopalvelun lisäksi Koiteli elää ry myy pienemmän erän lippuja torstai-iltana Kiimingissä Kauneushoitola Mirandasin tiloissa osoitteessa Terveystie 6. Lippukiintiö kaikissa myyntipaikoissa on 4 kpl per ostaja.

Festivaalin henkeäsalpaava miljöö kallioiden ja kuohujen ympäröimänä, uniikki ilmapiiri ja yhteishenki yhdessä huippuesiintyjien kanssa luovat ikimuistettavan tunnelman. Viime vuonna aloitettua ympäristötyötä tullaan jatkamaan ohjeistetun kierrättämisen ja muovittoman tarjoilun puitteissa. Myös asemansa vakiinnuttanut Festarimummola tarjoilee jälleen tuoretta pullaa, hersyvää huumoria ja kutomishommia kävijöille.

Tapahtuma-alue sijaitsee Koitelissa ja kaksi lavaa Koitelin Sahasaaressa, jonne kuljetaan kävelysiltaa pitkin. Yön tummuessa kalliot valaistaan sadoin ulkotulin.

Festivaalin ohjelma on alusta saakka painottunut esiintyjiin, joilla on vahvoja tarinoita kerrottavanaan ja tapahtuman yhdeksäs vuosi ei tee tässä poikkeusta.

”Tänä vuonna olemme hakeneet ohjelmistoon aiempaa enemmän keveyttä ja hauskaa kesäistä meininkiä. Siinä missä meille kovasti toivottu ja ison bändinsä kanssa Koiteliin saapuva Samuli Edelmann varmasti koskettaa ja liikuttaa ihmisiä, uskon, että esimerkiksi Olavi Uusivirta ja hurjassa nousukiidossa oleva Ruusut saavat ihmiset nauttimaan loppukesän lämmöstä ja tanssimaan itsensä hurmioon vielä ennen syksylle antautumista. Siitähän meidän festivaalilla vähän kyse onkin; viimeisestä kesäjuhlasta vielä ennen syksyn ja talven tuloa”, kommentoi festivaalijohtaja Sirpa Eskola.

Tapahtumaa tuottaa voittoa tavoittelematon Koiteli elää ry, joka on perustettu elävöittämään Koitelin alueen kulttuurielämää.


Lisää ajankohtaista

chevron-down